Ο Άρης βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία με πράξεις (photogallery + videos)

Ο Χρήστος Ταπούτος, ο Δημήτρης Τσαλδάρης και ο Σέρτζιο Κερούς παρουσία και του προέδρου της ΚΑΕ Άρης παρέδωσαν στην Λέσχη Φίλων Άρη προϊόντα, τρόφιμα και άλλα υλικά τα οποία θα διαμενηθούν τις επόμενες μέρες σε ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας.

Την κίνηση αυτή χαιρέτησε ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννης Γρανούζης, ο οποίος τόνισε πως “εμείς πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ. Ο αθλητισμός έχει και κοινωνική υπόσταση, όλοι μας γνωρίζουμε το τραγικό πρόβλημα που βιώνει η Ελλάδα, τα συσσίτια σε όλες τις πόλεις στη βόρεια Ελλάδα και σε όλη την Ελλάδα έχουν αυξηθεί σημαντικά. Είχαμε συνεργασία και έχουμε σκοπό να παραδώσουμε σε διάφορες μητροπόλεις της βόρειας Ελλάδα αυτά τα υλικά που μαζεύουμε” και πρόσθεσε: “Είναι αλήθεια ότι εδώ και ένα μήνα τα μέλη μας έρχονται καθημερινά στα γραφεία μας, οικογένειες με παιδάκια και παραδίδουν τρόφιμα, ρούχα για να τα δώσουν σε συνανθρώπους τους αυτές τις άγιες μέρες. Αυτή την βδομάδα και την επόμενη παρουσία ποδοσφαιρικών και καλαθοσφαιριστών θα παραβρεθούμε σε διάφορες μητροπόλεις, μάλλον του Κιλκίς, του Λαγκαδά και της Θεσσαλονίκης για να παραδώσουμε αυτά που έχουμε συγκεντρώσει”.

Ο αρχηγός του Άρη, Χρήστος Ταπούτος επεσήμανε πως “ήρθαμε σήμερα εδώ, σε μια κίνηση της Λέσχης και της ΚΑΕ, για να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Διανύουμε δύσκολους καιρούς. Εμείς όσο μπορούμε από τη μεριά μας, λόγω των ημερών, προσπαθήσαμε να τους βοηθήσουμε και εύχομαι αυτή την κίνηση να την ακολουθήσουν και άλλοι και να υπάρξουν και παρόμοιες εκδηλώσεις”.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης υπογράμμισε από την πλευρά του πως “είναι μια πολύ αξιοπρεπή πράξη για τον Άρη και την ΚΑΕ και την Λέσχη. Νομίζω ότι πρέπει και εμείς να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας με όποιον τρόπο μπορούμε. Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι. Αυτό είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για ανθρώπους που έχουν πρόβλημα. Ελπίζω κι άλλοι να ανταποκριθούν και να μπορέσουμε όλοι μαζί να βρούμε έναν τρόπο και να συνεχίσουμε με τέτοιες πράξεις, ώστε να κάνουμε τη ζωή κάποιων συνανθρώπων μας πιο εύκολη” και πρόσθεσε: “Δεν είναι θέμα ομάδας. Ο Άρης έχει πάρα πολύ κόσμο, αλλά δεν μένουμε στις ομάδες. Ο καθένας πρέπει να το κάνει με όποιον τρόπο μπορεί. Ο Άρης που είναι ομάδα με πολύ κόσμο μπορεί να βοηθήσει με πολύ κόσμο και αυτό είναι πολύ καλό”.

Ο Σέρτζιο Κερούς υποστήριξε ότι “τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που δίνεις. Είναι υπέροχο να βοηθάς τους συνανθρώπους σου. Το κάνουμε και στην Αμερική την Ημέρα των Ευχαριστιών, παρέχουμε την βοήθειά μας σε όποιον την έχει ανάγκη. Και στον Άρη αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν προβλήματα και επειδή είμαστε ομάδα με καρδιά, δώσαμε αυτά τα προϊόντα σε συνανθρώπους μας, που τα χρειάζονται” και κατέληξε: “Σε κάνει χαρούμενο να βλέπεις να βοηθάς άλλον κόσμο. Είναι το καλύτερο συναίσθημα του κόσμου, είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις. Ζεσταίνεται η καρδιά μου όταν βοηθάω τους συνανθρώπους μου”.

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννη Γρανούζη:

{youtube}h4uYH2K3d0I|640|360|1{/youtube}

Παρακολουθείστε τι δήλωσε ο Δημήτρης Τσαλδάρης για την κίνηση της ΚΑΕ Άρης:

{youtube}1VZ21cuvH3I|640|360|1{/youtube}

Δείτε φωτογραφίες από την παράδοση τροφίμων και υλικών της αντιπροσωπείας των καλαθοσφαιριστών του Άρη στην Λέσχη Φίλων Άρη:

{gallery}siridis/aris-trofima{/gallery}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top