Του απαγόρευσαν να προπονηθεί, μετά την… άδεια και την απολογία

Οι εξελίξεις στο θέμα Νέρι Καστίγιο συνεχίζονται. Έτσι, μετά την είδηση που σας παρουσίασε το PRESSARIS για την άδεια που του έδωσε η διοίκηση και την κλήση του σε απολογία, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ του απαγόρευσε να προπονηθεί!

Ο Καστίγιο ενημερώθηκε από το πρωί ότι παίρνει… άδεια μιας βδομάδας, δεν θα είναι στην αποστολή με τον Πανθρακικό και κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση, προκειμένου να απολογηθεί μέχρι την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το τυπικό μέρος, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής μετέβη βάσει προγράμματος, στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Εκεί ο Μίχαλ Πρόμπιερζ του έδωσε εντολή να μην αλλάξει, να μην φορέσει τη φόρμα του, για να λάβει μέρος στο πρόγραμμα.

Πλέον ο Νέρι Καστίγιο τίθεται στη διάθεση της διοίκησης, ενωπιον της οποίας θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Παρασκευή, λόγω αγώνα κυπέλλου στην Κομοτηνή την προηγούμενη, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση μαζί του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ περιμένει απαντήσεις-εξηγήσεις για την στάση του ποδοσφαιριστή στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και την συμπεριφορά που έδειξε κατά την αλλαγή του, γεγονός που προκάλεσε την οργή του κόσμου και του προπονητή του. 

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top