Ο Άρης βρίσκεται σε «μάχη»… Όποιος δεν είναι έτοιμος το δηλώνει! Oι μαχητές προχωρούν!

Ο Άρης θα πρέπει με κάποιο τρόπο να βρει διέξοδο στην αγωνιστική κρίση που διέρχεται τις τελευταίες εβδομάδες. Μετά τις δυο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες πιστέψαμε ότι η ομάδα έχει βρει ρυθμό. Δυστυχώς διαψευστήκαμε.

Από την μία πλευρά οι μέτριες έως κακές εμφανίσεις έφεραν νέες απώλειες βαθμών και αποκλεισμό από τον θεσμό του κυπέλλου, από την άλλη εμφανίστηκαν ξανά τα γνωστά προβλήματα με την διαιτησία.

Η προσπάθεια για ανάκαμψη συμπίπτει με μια σειρά δύσκολων αγώνων. Μπορεί όλα τα παιχνίδια να έχουν τη δική τους βαρύτητα, ωστόσο τα ντέρμπι που ακολουθούν αποτελούν ένα είδος πρόκλησης για την ομάδα.

Ο Άρης ψάχνει να βρει λύσεις στην έδρα του απέναντι σε αντιπάλους που παίζουν την «κόντρα». Απέναντι σε ομάδες που θέλουν να διασφαλίσουν πρώτα το μηδέν, υπάρχει πρόβλημα. Το παιχνίδι του Σαββάτου δεν θα έχει αυτή τη μορφή. Ο Άρης έχει τη δυνατότητα να ελιχθεί σε επίπεδο σχεδιασμού και τακτικής.

Ένα από τα κύρια σημεία που δημιουργούν προβλήματα, είναι η απειρία. Σε συνδυασμό με το βάρος της φανέλας  δυσχεράνει ακόμα περισσότερο, την ήδη πιεστική κατάσταση που υπάρχει στο αγωνιστικό.

Η ευθύνη ανήκει σε όλους, προπονητή και παίκτες. Ο πρώτος έχει την υποχρέωση να βρει διέξοδο με κάθε τρόπο (δουλειά, τακτική, ψυχολογία) και οι ποδοσφαιριστές να έχουν τη δύναμη να του μιλήσουν με ειλικρίνεια.  Όποιος δεν είναι έτοιμος για κάποιο λόγο να δώσει τον εαυτό του μέσα στο γήπεδο μπορεί να το πει. Ο Άρης χρειάζεται μαχητές.

 

To Top