Αλλαγή στρατηγικής στη ΚΑΕ και παράλληλη δράση για άρθρο 99 και FIBA!

Ο Άρης αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική στον τρόπο δράσης για τα δύο πολύ σημαντικά ζητήματα που αφορούν διακανονισμούς για το άρθρο 99 και το απαγορευτικό της FIBA και κινείται σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS παράλληλα πλέον, προσπαθώντας να τα λύσει “πακέτο”.

Οι κίτρινοι είχαν αρχικά στο πλάνο στρατηγικής τους να μην μπλέξουν τις δύο υποθέσεις, δηλαδή την διαπραγμάτευση με τον Νίκο Πετράτο για του οχτώ παίκτες (Σκορδίλης, Μπετς, Μπάρλος, Αργυρόπουλος, Κουμπούρας, Χαραλαμπίδης, Χρυσικόπουλος, Ντικούδης) και την διαπραγμάτευση με τους Άαρον Μάιλς και Μπράιαντ Ντάνστον που έχουν ζητήσει το απαγορευτικό στη FIBA λόγω οφειλών (μαζί με τους Μπετς, Σκορδίλη που εντάσσονται στην “ομάδα Πετράτου”).

Ήθελαν, δηλαδή, να ολοκληρώσουν την συμφωνία τους με τον Πετράτο για τους οχτώ παίκτες ώστε να αυξήσουν το ποσοστό συναίνεσης των πιστωτών ενόψει της εκδίκασης της υπαγωγής της ΚΑΕ στο άρθρο 99 και έπειτα να ασχοληθούν με τις δύο εναπομείναντες υποθέσεις στη FIBA (Μάιλς, Ντάνστον).

Τελικώς, αποφάσισαν πως και πρέπει και μπορούν να κινηθούν παράλληλα και ήδη άμεσα θα υπάρξουν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με τους δύο συγκεκριμένους παίκτες, προκειμένου να διακανονίσουν τις οφειλές τους και να άρουν το αίτημά τους για απαγορευτικό μεταγραφών από την FIBA.

Αυτό ενδεχομένως γίνεται προκειμένου να πειστεί κάποιος εκ των οχτώ παικτών που ίσως ακόμα δεν έχει συμφωνήσει στον διακανονισμό και υπό την “πίεση” ότι θα είναι ο μοναδικός που δεν θα έχει δώσει τα χέρια με την ΚΑΕ, θα το κάνει.

Δεν αποκλείεται, πλέον, την επόμενη βδομάδα να έχουν προκύψει συμφωνίες και για τις δύο υποθέσεις και στις 13 Δεκεμβρίου ο Άρης να έχει περισσότερο από 70% ποσοστό συναίνεσης, αλλά και λυμένο το θέμα της FIBA!

 

To Top