“Κλειδώνει” ενδεκάδα και ανακοινώνει αποστολή

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς θα κάνει σήμερα την τελική… πρόβα ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, θα “κλειδώσει” την ενδεκάδα και θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου.

Μοναδικό ερωτηματικό είναι φυσικά αυτό του Οικονομόπουλου, μια και μέχρι χθες εκκρεμούσε η απόφαση της ΕΠΟ για την τιμωρία του μετά την αποβολή του στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου! Από κει και πέρα τα πράγματα μοιάζουν ξεκάθαρα στο μυαλό του Σέρβου τεχνικού. Ο Ηρακλής είναι εκτός μάχης, όπως και ο Τριανταφυλλάκος.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η τετράδα της άμυνας θα πλαισιωθεί απο τους Μαργαρίτη, Ψυχογιό, Πουλίδο, Κύργια στη θέση του τιμωρημένου Έλσνερ και Διούδη κάτω από τα δοκάρια.

Οι δυο ανασταλτικοί μέσοι θα είναι ο Παπαδόπουλος με τον Νταμαρλή, έχοντας μπροστά τους -στη γνωστή του θέση- τον Ανδρέα Τάτο.

Μεσοεπιθετικά ο Σέρβος προσανατολίζεται στη λύση Σταυρόπουλου αριστερά. Αυτό σημαίνει πως ο Ιμπέχ μένει στον πάγκο «πληρώνοντας» έτσι την κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο Ηράκλειο.

Στα θετικά είναι η επιστροφή της αξιόπιστης λύσης Ουντότζι στο δεξί άκρο, με τον Αγκάνθο να αποτελεί την επιθετική αιχμή για τους κίτρινους.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα.

To Top