ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης για τη νίκη, για το γόητρο, για τη φανέλα κόντρα στον Παναθηναϊκό! (19:30 – PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης κατεβαίνει σήμερα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για τη νίκη, για το γόητρο, για τη φανέλα κόντρα στον Παναθηναϊκό! (19:30 – PRESSARIS LIVE), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο πρώτος σκόρερ του Άρη Λορέν Μορόν περιέγραψε αφοπλιστικά τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα από την ομάδα.  “Οπωσδήποτε να συνεχίσουμε από εκεί που βρισκόμασταν πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Και να δείξουμε σε όλον τον κόσμο το πρόσωπο που δείχναμε στα εντός έδρας παιχνίδια μας” είπε χαρακτηριστικά το “πρώτο βιολί” της επίθεσης του Άρη, την ώρα που ο Άκης Μάντζιος είχε δώσει το στίγμα του αναφορικά με τον ερχόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό κι αν αυτός σχετίζεται με κάποιον τρόπο με τον τελικό του Κυπέλλου, μιας και αυτές είναι οι δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν εκεί: “Όχι, δεν έχει σχέση! Είναι άλλο παιχνίδι αυτό κι άλλο θα είναι ο τελικός. Το Κύπελλο είναι κάτι διαφορετικό. Η θέληση που έχουμε για το Κύπελλο είναι άλλο πράγμα σε σχέση με τους αγώνες πρωταθλήματος. Βεβαίως, δεν θα παρουσιαστούμε αδιάφοροι, όπως σε κανένα παιχνίδι πλέι οφ. Κίνητρο υπάρχει και μόνο που παίζουμε με μεγάλο αντίπαλο”, όπως είπε.

Η αποστολή του Άρη είναι με 22 παίκτες ενόψει Παναθηναϊκού. Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης, ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζει ο Φραν Βέλεθ και πάλι, ενώ συνολικά συμπεριλαμβάνει 22 ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκεκ. Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Σαμόρα, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη.  Και αυτό διότι ο Γιάννης Κώτσιρας έμεινε εκτός της αποστολής που ανακοινώθηκε από τον Φατίχ Τερίμ μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης το Σάββατο (06/04), αφού αντιμετωπίζει μια ίωση. Την ίδια ώρα, ο Αντράζ Σπόραρ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και δήλωσε παρών για το παιχνίδι με τους «κίτρινους».

Παράλληλα εκτός έμειναν και οι Γερεμέγιεφ, Αϊτόρ, Σένκεφελντ, όπως και οι γνωστοί τραυματίες, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, που ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Διαιτητής: Στάβρεφ
Βοηθοί: Κονσταντίνοφ, Πετρέσκι
VAR: Μπέμπεκ, Νικολακάκης
4ος: Χρ.Βεργέτης

To Top