Ο Άρης για το «τρίποντο» με τακτική και πάθος κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό

Με… συνταγή ΟΑΚΑ υποδέχεται ο Άρης τον Ολυμπιακό στο δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι (7.30 μ.μ. PRESSARIS LIVE – Novasports1) με τους Πασιαλή- Μπουγιουκλή στο πάγκο του. Το τεχνικό δίδυμο των κίτρινων θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο του ελληνικού πρωταθλήματος ακoλουθώντας την φιλοσοφία που παρατάχθηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Είναι δεδομένο πως ο Άρης επαναπροσδιορίζει το αγωνιστικό του στίγμα. Έχοντας περισσότερο την προσοχή του επικεντρωμένη στην ουσία, θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την δυνατότητα να φέρνει τα παιχνίδια στα μέτρα του.

Με άλλα λόγια οι κίτρινοι είναι υποχρεωμένοι να αναζητούν βαθμούς μέσα-έξω, έχοντας μια συγκεκριμένη αγωνιστική τακτική, δίχως πολλές προσθαφαιρέσεις στη βασική 11άδα και με ένα στόχο. Τη δημιουργία μιας «σφιχτής» ομάδας.

Με βάση όλα τα παραπάνω, το τεχνικό δίδυμο του Άρη προσανατολίζεται να παίξει με την …στρατηγική και να παγιδέψει τα ατού του αντιπάλου. Η μοναδική προσθήκη που αναμένεται να γίνει στο βασικό σχήμα -εξ ανάγκης- είναι είσοδος του Παντίδου στη θέση του τιμωρημένου Παπαζαχαρία.

Σε όλες τις υπόλοιπες θέσεις και γραμμές δεν αναμένονται αλλαγές. Ο Βελλίδης θα έχει στα δύο άκρα της άμυνας του τους Ψυχογιό, Μαργαρίτη και στα στόπερ τους Πουλίδο, Παντίδο.

Ο Κοέλιο θα αναλάβει και πάλι το ρόλο του ελεύθερου μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς, έχοντας μπροστά του τους Οικονομόπουλο, Παπαστεριανό.

Η τριάδα μεσοεπιθετικά θα έχει στα δυο άκρα Γιαννιώτα, Καζναφέρη και κορυφή τον Αγκάνθο.

 

To Top