“Ο Άρης δεν αστειεύεται στην έδρα του”

Ο Γιάννης Αθηναίου υποστήριξε η ΑΕΚ αντέδρασε μετά την ήττα της στον πρώτο αγώνα ενώ μιλώντας για το τρίτο ματς της σειράς υποστήριξε ότι ο Άρης δεν αστειεύεται στο “Nick Galis Hall”.

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ο γκαρντ της αθηναϊκής ομάδας επεσήμανε: “Είπαμε ότι πρέπει να αντιδράσουμε μετά την ήττα μας στη Θεσσαλονίκη και να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, ξεκινώντας από την άμυνα. Όπως ο Άρης έπαιξε επιθετικά στην άμυνα στο πρώτο παιχνίδι έτσι κι εμείς έπρεπε να έχουμε ανάλογη απόδοση. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει αρχές στην άμυνα και στην επίθεση και να κερδίσουμε έπρεπε να δώσουμε την ψυχή μας και να ξεπεράσουμε το κακό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι 110% και αξίζαμε να έρθει η νίκη έτσι όπως ήρθε”.

Για την τρίτη αναμέτρηση ανέφερε: “Η ομάδα έχει δείξει τις μεγάλες της δυνατότητες της. Εξαρτάται από μας τι πρόσωπο θα δείξουμε. Όλοι έχουν καταλάβει πως ο Άρης δεν αστειεύεται στην έδρα του και θα πάμε στη Θεσσαλονίκη με στόχο να παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο”.

To Top