Ο Άρης είναι εδώ…

Ο Άρης φώναξε «παρών» στη χθεσινή πρώτη αναμέτρηση απέναντι στον Ηρακλή, που άνοιξε την αυλαία του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ ανδρών. Οι «κίτρινοι» παρουσιάστηκαν μαχητικοί με το στοιχείο της ομοιογένειας να τους ακολουθεί καθʼ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δείγμα ότι αυτή η ομάδα δουλεύει καιρό μαζί και έχει γίνει μια οικογένεια. Η νίκη μπορεί να μην ήρθε, τα συμπεράσματα, όμως, είναι θετικά.

Το σύνολο του Γιώργου Περσιανλή έδειξε έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της φετινής αγωνιστικής χρονιάς και, γιατί όχι, να πρωταγωνιστήσει. Με ηγέτη τον Σαρικεΐσογλου, που έκανε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά και με τη σημαντική συμβολή των υπολοίπων, ο Άρης έδειξε εξ αρχής τις προθέσεις του. Κατά διαστήματα έπαιξε υψηλού επιπέδου βόλεϊ και, αν δεν «χρεωνόταν» με κάποια στιγμιαία λάθη, θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Η χθεσινή πρεμιέρα συνοδεύτηκε από την επιστροφή της ομάδας στο Αλεξάνδρειο έπειτα από τρία χρόνια. Ο φίλαθλος κόσμος του Άρη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας και πέρασε το μήνυμα ότι θα είναι στο πλευρό των παικτών, στηρίζοντάς τους στη φετινή τους πορεία.

Η παρουσία της ομάδας μπορεί να χαρακτηριστεί, αν μη τι άλλο, θετική. Περιθώρια βελτίωσης σαφώς και υπάρχουν, αλλά αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η συνολική εικόνα της ομάδας. Η ομοιογένεια, η ανταγωνιστικότητα, το πάθος είναι μερικά από τα στοιχεία που συνέθεσαν αυτή την εικόνα και είναι αυτά που μπορούν να οδηγήσουν τον Άρη ψηλά.

To Top