Ο Άρης είναι μπασκετική “κυψέλη” (photogallery)

Ήταν μια πραγματικά όμορφη, κιτρινόμαυρη γιορτή, γεμάτη Άρη, ταλέντο, νιάτα… Ο λόγος για την χριστουγεννιάτικη γιορτή των ακαδημιών μπάσκετ του Άρη, η οποία έγινε παρουσία των Χρήστου Ταπούτου, Δημήτρη Τσαλδάρη και Ντομινίκ Τζέιμς. Για άλλη μια φορά αναδείχτηκε ότι ο Άρης είναι “κυψέλη” του αθλητισμού και δη του μπάσκετ.

Οι τρεις παίκτες του Άρη είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους μικρούς αθλητές των ακαδημιών για το μπάσκετ και τις καριέρες τους, απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις που τους έγιναν και τους προέτρεψαν να συνεχίσουν να ασχολούνται το αγαπημένο τους άθλημα. Ο ενθουσιασμός των παιδιών ήταν πολύ μεγάλος, βλέποντας τα ινδάλματα τους από τόσο κοντά. Η γιορτή η οποία έγινε πριν από το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό το περασμένο Σάββατο ήταν μια καλή αφορμή για ευχές… Τα παιδιά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία για το απογευματινό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Ακολούθησαν διαγωνιστικά παιχνίδια με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά. Επίσης τηρήθηκε η παράδοση με το παιχνίδι γονιών-προπονητών, το οποίο από την πλευρά των γονιών είχε τη μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη φορά..

Δείτε την χριστουγεννιάτικη γιορτή των ακαδημιών μπάσκετ του Άρη μέσα από φωτογραφίες:

{gallery}siridis/aris_akadimies{/gallery}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top