Ο Κόκε αποκάλυψε ότι φεύγει από τη Ράγιο Βαγεκάνο!

Ο Σέρχιο Κόκε φεύγει από τη Ράγιο Βαγεκάνο! Το αποκάλυψε ο ίδιος πριν από λίγη ώρα μέσα από την σελίδα του στο facebook, απαντώντας σε μία οπαδό του Άρη, που του έγραψε να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. “Μόνο ο Θεός ξέρει, αλλά τον Ιανουάριο φεύγω”, έγραψε ο πρώην αρχηγός των κίτρινων!

Ο Κόκε δεν “έπιασε” στην Ράγιο Βαγεκάνο. Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, σκόραρε μόνο μία φορά με την φανέλα της ομάδας από τη Μαδρίτη και γενικώς η παρουσία του ήταν μέτρια στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Ο Ισπανός επιθετικός θα λύσει τη συνεργασία του με την Ράγιο Βαγεκάνο και θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί την συνέχιση της καριέρας του σε όποια ομάδα θέλει.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης πάντως είχε προ ημερών διαψεύσει οποιοδήποτε σενάριο επιστροφής του Κόκε στην ομάδα. Ανεξαρτήτως αυτού του δεδομένου, η αποχώρηση Κόκε από την Ράγιο Βαγεκάνο είναι θέμα!

Ο Κόκε ξεκαθάρισε, επίσης μέσα από το facebook, στην συνέχεια πως “δεν μιλάω εδώ, γιατί οι εφημερίδες τα γράφουν όλα… Και γράφουν μόνο… μ…κιες! Έγραψαν ότι δεν θέλω να έρθω, ότι τους κάλεσα και δεν με θέλουν. Λέω τώρα ότι τίποτα δεν είναι αλήθεια από αυτό.
Η μόνη αλήθεια είναι αυτό γράφω. Μου λείπει σαν τρελός ο Άρης, έβλεπα το παιχνίδι χθες και είχα πόνο γιατί ξέρω πως νιώθει ο κόσμος και ξέρω ότι οι παίκτες έχουν μεγάλη πίεση. Προσπαθούν, αλλά δεν μπορούν προς στιγμή.
Πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα, οι παίκτες τώρα το έχουν ανάγκη. Είμαι παίκτης και οπαδός του Άρη και ξέρω τι είπα. Ο Άρης μετακινεί πολύ κόσμο σε κάθε παιχνίδι και αξίζει κάτι καλύτερο.
Θέλω να βοηθήσω με τα λόγια μου και ελπίζω οι εφημερίδες να μην γράψουν… μ…κιες αύριο”!

To Top