“Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα και θα επιστρέψει σύντομα εκεί που του αρμόζει”

Ο Τάσος Μπακασέτας, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μετά και το άδοξο τέλος της φετινής χρονιάς. Αναφέρθηκε στο τι έφταιξε και έφτασε ο Άρης ως εδώ, στα πολλά οικονομικά προβλήματα αλλά και στα παιχνίδια τα οποία στοίχησαν στους «κίτρινους».

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

«Ήρθα με τις καλύτερες προϋποθέσεις και τα πράγματα ήταν πολύ καλά τον πρώτο καιρό, ήξερα από την αρχή σε ποια ομάδα ήρθα. Στην συνέχεια όμως μια αποβολή μου στοίχισε τέσσερις αγωνιστικές, τα οποία ήταν τα πιο κομβικά παιχνίδια της φετινής χρονιάς».

Αναφορικά με το τι έφταιγε και υποβιβάστηκε η ομάδα: «Δεν έχω καθαρή εικόνα καθώς όπως γνωρίζετε ήρθα στην μέση της σεζόν. Από εκεί και πέρα αυτό που έγινε είναι θλιβερό και άδικο για ομάδες σαν τον Άρη να πέφτουν στην Β’ εθνική. Όλοι παίκτες δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας, παλέψαμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική αλλά δεν τα καταφέραμε. Σαφώς και έχουμε και εμείς μεγάλο μερίδιο ευθύνης».

Για τα οικονομικά προβλήματα: «Είναι θλιβερά αυτά που έγιναν αλλά δεν υπάρχουν μόνο στον Άρη. Παιδιά που δίνουν και την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο και δεν πληρώνονται. Υπήρχαν παιδιά με πολύ σοβαρά προβλήματα και το συζητούσαμε συχνά και μέσα στα αποδυτήρια».

Για το αν μπορούσε να σωθεί ο Άρη: «Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, το παιχνίδι της Λιβαδειάς είναι σήμα κατατεθέν. Δεν θέλει να το θυμάται κανένας παίκτης. Υπήρχαν και άλλα όπως το παιχνίδι του Πλατανιά. Το παιχνίδι της Βέροιας που και εμείς δεν εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε και δεν είχαμε καλή απόδοση συνολικά σαν ομάδα. Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, πιστεύω ότι και να έμενε φέτος ο Άρης στην κατηγορία πάλι του χρόνου θα είχαμε τα ίδια. Περνάει πολύ δύσκολες στιγμές και κανένας δεν θέλει να βλέπει την ομάδα σε τέτοια κατάσταση. Δεν γίνεται κάθε χρόνο να παλεύει για την σωτηρία».

Ένα μήνυμα στον κόσμο του Άρη : «Καλές γιορτές και καλή ανάσταση σε όλο τον κόσμο, με υγεία γιατί αυτό είναι το βασικότερο,  να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά γιατί ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν πρόκειται ποτέ να χαθεί. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ο Άρης θα επιστρέψει εκεί που του αρμόζει».

To Top