Ο Άρης ενημέρωσε τη FIBA για συμφωνίες με Σκορδίλη, Ντάνστον και Μάιλς

Ο Άρης ενημέρωσε τη FIBA πως έχει συμφωνήσει με τους παίκτες που έχουν λαμβάνειν χρήματα και έχουν δικαιωθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στις προσφυγές τους. Μένει να αποδεχθεί η FIBA τις συμφωνίες, ώστε αυτόματα να ενεργοποιηθούν και να αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του basketplus.gr “οι «κίτρινοι» ενημέρωσαν εγγράφως την Παγκόσμια Ομοσπονδία ότι έχουν συμφωνήσει με τους ανεπομείναντες έχοντες λαμβάνειν οι οποίοι «επέβαλαν» την τιμωρία και την απαγόρευση μεταγραφών.

Οι πληροφορίες μιλούν για άμεση καταβολή του 40% των οφειλομένων σε Ντάνστον, Σκορδίλη, Μάιλς και Ματσόν και αποπληρωμή σε μία διετία. Αν δεχτεί το διακανονισμό η FIBA, οι «κίτρινοι» θα υπογράψουν με τους πιστωτές τα σχετικά ιδιωτικά συμφωνητικά και θα τα προσκομίσουν στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Εφόσον δεν υπάρξει πρόβλημα, οι προκαταβολές θα μπουν στους λογαριασμούς των παικτών και θα έχει γίνει το μεγάλο βήμα για να απαλλαγεί ο Άρης από το «βραχνά» που προήλθε από την κακοδιαχείριση των προηγούμενων διοικήσεων”.

 

To Top