Χωρίς κατηγορία

Ο Άρης… επενδύει στον Αγκάνθο

Ο Άρης ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση του συμβολαίου με τον Νταβίντ Αγκάνθο. Όχι άδικα χαρακτηρίζεται στην Αλκμήνης μια αγωνιστική και οικονομική επένδυση για την νέα χρονιά.

Τα δεδομένα της υπόθεσης Αγκάνθο είναι ξεκάθαρα:

1. Άρης και Αγκάνθο είχαν στα χέρια τους ένα υπογεγραμμένο προσύμφωνο, το οποίο είχε ισχύ, με αποδοχές 200.000 ευρώ για τον επόμενο χρόνο ανεξάρτητα από τις συμμετοχές ή τα γκολ του Ισπανού. Εφόσον στο πρωτάθλημα 2013-14 αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια, τότε ο Άρης έχει οψιόν ανανέωσης για την περίοδο 20014-15 αντί 160.000 ευρώ.

2. H πλευρά του Άρη ζήτησε να υπάρχει μείωση μέρους των αποδοχών αυτών, για να διευκολύνει τον σύλλογο. O Aγκάνθο δεν δέχθηκε τη μείωση.

3. Ο Αγκάνθο μέσω του ατζέντη του, διεμήνυσε ότι είναι αποφασισμένος να ανταποκριθεί και με το παραπάνω στην εμπιστοσύνη του συλλόγου, δικαιώνοντας την επιλογή των κίτρινων, αλλά και την αγάπη του κόσμου με την απόδοση και την αποτελεσματικότητα του στο γήπεδο.

Στο σημερινό Άρη το ποσό των αποδοχών του Αγκάνθο είναι υψηλό, το δίχως άλλο, αλλά όπως τόνισε στην κατ’ ιδίαν συζήτηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ με τον Ισπανό: «Είσαι κεφάλαιο για την ομάδα, έχουμε επενδύσει πάνω σου γιατί σε πιστεύουμε και στηρίζουμε πολλά σε σένα για την νέα περίοδο».

Οι κίτρινοι επενδύουν στον 32χρονο επιθετικό και περιμένουν τις πράξεις στο γήπεδο. Άλλωστε, όπως τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του: «Δεν βλέπω την στιγμή να ενσωματωθώ με την ομάδα για την έναρξη της προετοιμασίας, καθώς και για την πρώτη γνωριμία τόσο με τον πρόεδρο όσο και με το νέο τεχνικό επιτελείο. Έχω μεγάλη όρεξη για δουλειά».

Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…

To Top