ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης θέλει να… τριτώσει το καλό με το Λαύριο (PRESSARIS, 17:30)

Ο Άρης υποδέχεται το Λαύριο στο Αλεξάνδρειο σήμερα (17:30) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, πρώτης για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με μοναδικό στόχο στο μυαλό όλων να τριτώσει το καλό και να μπει και πάλι η ομάδα στον σωστό δρόμο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Είναι ίσως και πιο δύσκολο το παιχνίδι σήμερα σε σχέση με αυτό πριν από δύο βδομάδες με τον Ήφαιστο, διότι ο Άρης καλείται να διαχειριστεί τις δύο σερί νίκες που έκανε, καλείται να δώσει αξία σε δύο αποτελέσματα – τα “διπλά” σε Ρέθυμνο και Λαύριο – και καλείται να τα κάνει αυτά με έναν βασικότατο παίκτη του εκτός δράσης (κατά πάσα πιθανότητα), αφού ο Γκάρι Μπελ δύσκολα θα θέσει εαυτό στη διάθεση του Καστρίτη λόγω του τραυματισμού του.

Αν προσθέσει κανείς ότι το Λαύριο βρίσκεται σε άλλο αγωνιστικό επίπεδο σε σχέση με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έχοντας αλλάξει τρεις από τους έξι ξένους του, μπορεί να αντιληφθεί τον βαθμό δυσκολίας.

Αυτό το γεγονός δεν αλλάζει βέβαια την μοίρα του αγώνα. Αυτή εξαρτάται από τον Άρη και από το πώς θα παρουσιαστούν οι παίκτες του Καστρίτη στο παρκέ.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια η βελτίωση δεν έγκειται τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο στο ότι οι παίκτες βγάζουν στο παρκέ μεγαλύτερη θέληση για το αποτέλεσμα, περισσότερο πείσμα, περισσότερη προσπάθεια, είναι πιο… μέσα στο παιχνίδι σε σχέση με άλλες φορές.

Εκεί θα κριθεί και σήμερα το παιχνίδι. Οι κίτρινοι πρέπει να είναι… πεινασμένοι για τη νίκη, να παίξουν σα να μην υπάρχει αύριο, γιατί έτσι θα βάλουν άμεσα στην εξίσωση τον κόσμο και το αποτέλεσμα αυτού είναι γνωστό σε όλους πως μεταφράζεται σε ένα κατάμεστο Παλέ.

Ο Άρης έχει ευκαιρία για την πέμπτη νίκη του, υπάρχει το “πρέπει” πάνω από κι από αυτό το παιχνίδι, αλλά υπάρχει ο… νόμος του Παλέ που διαφοροποιεί πάντα τις ισορροπίες.

To Top