ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο κόσμος του Άρη γεμίζει το Nick Galis Hall για μια ακόμα… παράσταση!

Δεν υπάρχουν πολλά γήπεδα στον κόσμο που μπορούν να κερδίσουν έναν αγώνα. Ο Άρης είναι τυχερός, γιατί παίζει σε ένα από αυτά τα λίγα γήπεδα και ακόμα πιο τυχερός γιατί έχει αυτόν τον κόσμο στο πλευρό του, που ξέρει να εκμεταλλεύεται στο έπακρο το δέος του Παλέ και να το μετατρέπει σε ενέργεια για την ομάδα. Αυτό θα γίνει και σήμερα!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ανήμερα των Θεοφανείων 5.000 “τρελοί” αψήφησαν τα χιόνια, το κρύο, το… αποκρουστικό 2-9 και βρέθηκαν στις κερκίδες, δημιουργώντας την πιο εκρηκτική ατμόσφαιρα που είχε φέτος το Παλέ. Μια βδομάδα μετά κάποιοι άλλοι “τρελοί” εμφανίστηκαν και στο Ρέθυμνο για να στηρίξουν την ομάδα να πάρει ένα ακόμα “διπλό”.

Η συνέχεια της παράστασης του κόσμου του Άρη θα δοθεί σήμερα, στον κρίσιμο και δύσκολο αγώνα με το Λαύριο. Ο κόσμος στήριξε, φώναξε, έβαλε πλάτη, οι παίκτες ένιωσαν στο πετσί τους τι σημαίνει Άρης, πήραν δύο πολύ κρίσιμα αποτελέσματα και θέλουν με την ίδια συνταγή να πετύχουν την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Το Παλέ πρέπει και θα είναι κατάμεστο, πρέπει και είναι σίγουρο ότι θα έχει εξαιρετική ατμόσφαιρα, διότι όλοι έχουν αντιληφθεί ότι αυτή η ομάδα δεν μπορεί χωρίς τον κόσμο της. Αυτός είναι που την ωθεί, που την αλλάζει επίπεδο, που της βγάζει το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και αυτό είναι ευχής έργο να συμβεί και σήμερα! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παλέ…

To Top