Ο Άρης θα στηριχθεί στον… αδιάφορο Πανιώνιο για να βγει 6ος!

Βάσει των χθεσινών αποτελεσμάτων και του προγράμματος που ακολουθεί ως το τέλος της κανονικής διάρκειας, ο Πανιώνιος θα πάει στην Καβάλα να παίξει την τελευταία αγωνιστική ως βαθμολογικά αδιάφορος. Το τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον Άρη είναι ερωτηματικό, απλά η διαπίστωση είναι ότι οι κυανέρυθροι δεν θα έχουν βαθμολογικό κίνητρο στην Καλαμίτσα.

Ο Πανιώνιος για να μπορέσει να μπει στην πρώτη τετράδα, τρίτος ή τέταρτος, θα πρέπει να κάνει δύο νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια του και να περιμένει στραβοπατήματα από Κολοσσό και Ρέθυμνο. Πολύ δύσκολο να συμβεί είτε το ένα, είτε το άλλο, είτε και τα δύο μαζί. Ο Πανιώνιος παίζει με τον Παναθηναϊκό πριν πάει στη Καβάλα για την αυλαία της κανονικής διάρκειας και αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι είναι σχεδόν απίθανο να επικρατήσει των πράσινων.

Την ίδια ώρα το Ρέθυμνο, που ισοβαθμεί (αλλά υπερτερεί με δύο νίκες) με τον Πανιώνιο σήμερα (36β.) έχει τον Άρη στο Αλεξάνδρειο και τον (αδιάφορο) ΚΑΟΔ στην έδρα του. Μένει κάτω από τον Πανιώνιο μόνο αν οι κυανέρυθροι κάνουν δύο νίκες. Ο Κολοσσός παίζει επίσης με τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει και το αδιάφορο Περιστέρι στη Ρόδο, οπότε με μία νίκη “κλείνει” την μία από τις δύο θέσεις της τετράδας.

Ο Πανιώνιος κατά 99% θα είναι βαθμολογικά αδιάφορος στη Καβάλα, κάτι που δεν συμφέρει τον Άρη. Οι κίτρινοι θέλουν ήττα της Καβάλας στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Το ένα είναι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, το άλλο με τον Πανιώνιο στην Καλαμίτσα. Πόσο μεγάλο κίνητρο θα έχει ο βαθμολογικά αδιάφορος Πανιώνιος στην Καβάλα;

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

3. Κολοσσός 37 (15-7)
4. Ρέθυμνο 36 (14-8)
5. Πανιώνιος 36 (14-8)
6. Καβάλα 34 (12-10)
7. Άρης 32 (10-12)

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top