Ο Λαζαρίδης κάνει του… κεφαλιού του!

Ο Νίκος Λαζαρίδης «υπέγραψε» μια ακόμη νίκη του Άρη, τη δεύτερη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Πέτυχε το τρίτο γκολ φέτος με τους κίτρινους, χάρισε 7 βαθμούς συνολικά, τελικά, δείχνει ότι κάνει του… κεφαλιού του και ο Άρης το απολαμβάνει!

Ο 32χρονος αμυντικός των κίτρινων πέτυχε το 3ο του γκολ στη φετινή Σούπερ λίγκα. Και τα τρία γκολ με το κεφάλι. Πολύτιμες κεφαλιές που έδωσαν δυο νίκες (ΑΕΚ και ΟΦΗ με σκορ 1-0) και μια ισοπαλία (ΠΑΟΚ 1-1).

Ο Νίκος Λαζαρίδης μπορεί να είναι αμυντικός, αλλά το… γκολ το «έχει». Πέρσι είχε πετύχει τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και ένα γκολ, το πιο… εκκωφαντικό στο έπος της Μαδρίτης επί της Ατλέτικο για το Γιουρόπα λιγκ. Φέτος ήδη έχει πετύχει τρία γκολ, ιδιαίτερα σημαντικά. Ο 32χρονος αμυντικός έχει πετύχει οκτώ γκολ. Σε όλα ο Άρης δεν έχασε. Εξαιρετική επίδοση!!!

Σίγουρα το γκολ δεν είναι η δουλειά του, αφού λειτουργεί ως «κυματοθραύστης» των επιθέσεων των αντιπάλων του Άρη. Το Σάββατο απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι έχει όμως την ικανότητα να βρίσκει δίχτυα σε σπουδαία παιχνίδια. 
Γκολ «ορόσημο» στην μέχρι τώρα καριέρα του με την κιτρινόμαυρη φανέλα ήταν αυτό στο «Βιθέντε Καλντερόν» που έδωσε στην ομάδα μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εκτός έδρας νίκες στην ιστορία της με σκορ 3-2 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης για το Γιουρόπα Λιγκ,  σε μια βραδιά που δεν πρόκειται να ξεχαστεί πότε όσα χρόνια κι αν περάσουν. 

Εξαιρετικό στοιχείο είναι ότι όποτε σκοράρει ο Λαζαρίδης, ο Άρης δεν χάνει! Έχουμε και λέμε: Ατρόμητος 2-0, Λάρισα 1-1, Κέρκυρα 4-3, Αστέρας 2-1, ΠΑΟΚ 1-1, ΑΕΚ 1-0, ΟΦΗ 1-0 και Ατλέτικο 3-2! Αμυντικός με DNA σκόρερ, από τους λίγους…

Ο ίδιος, πάντως, στις δηλώσεις του, προτίμησε να κρατήσει χαμηλά την… μπάλα, απέφυγε να μιλήσει για τον εαυτό του, κράτησε για τον ίδιο το «μυστικό» του και έδωσε το μήνυμα για τη δύσκολη συνέχεια ζητώντας «πέντε νίκες»! Νίκο, μαζί σου…
  

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

 

To Top