ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ο Άρης κάνει πρωταθλητισμό! Κάποιοι θα επιδιώξουν να τον αποπροσανατολίσουν, να μην… τσιμπήσει”!

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη αλλά και πρώην προπονητής των κιτρινόμαυρων, Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε για τον Άρη, την εσωστρέφεια, αλλά και την περιπέτεια με τον Covid-19 που πέρασε.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Αρχικά για μια περιπέτεια που είχε στην υγεία του είπε:

Είχα διαγνωσθεί με covid, ευτυχώς τα έζησα στο σπίτι, δεν χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο. Σωματικά ήταν δύσκολα, υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσα να κάνω δέκα βήμματα. Εγώ είχα βήχα και δύσπνοια, έτσι έκανα το τεστ. Κατέβηκα από την Θεσσαλονίκη την Κυριακή και την Τετάρτη είχα θέμα.

Για το ότι πέρασε κορωνοϊό και ο Δημήτρης Μπουγιουκλής:

Επικοινωνούσα κάθε μέρα μαζί του. Χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο και ακόμη είναι σε δύσκολη κατάσταση παρά το ότι το πέρασε. Αφήνει πράγματα δυστυχώς. Μην το παίρνεται στην πλάκα. Το λέω ακόμη και εγώ που το πέρασα πιο χαλαρά.

Για το ντέρμπι:

Έχω δει όλα τα παιχνίδια του Άρη. Αυτό ήταν ένα ντέρμπι ψυχής. Αυτό που το πίστευε περισσότερο, αυτός που είχε περισσότερη συνέπεια στις προσπάθειες του θα το κέρδιζε. Αυτός ήταν ο Άρης. Ο Άρης είχε την περισσότερη πίστη, ήταν ο πιο σίγουρος. Ήταν μια δίκαιη νίκη και μια επιτυχία για όλους.

Για τον Άρη:

Βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Κάτι καλό έγινε το καλοκαίρι ώστε η ομάδα να μπορέσει να πατήσει γερά. Δίνει μήνυμα σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα ότι πρέπει να βάλει τον Άρη στους διεκδικητές. Η ομάδα πάει καλά, σπάσει ρεκόρ και όλοι πρέπει να την υπολογίζουν.

Για το ότι ο Άρης πλέον είναι μια από τις 2-3 καλύτερες ομάδες στο μυαλό όλων:

Ο Άρης πάντα ήταν στην πεντάδα του πρωταθλήματος στο μυαλό όλων. Φέτος όμως δείχνει ότι μπορεί να είναι αυτός που θα μπει σφήνα σε όλα. Πρέπει ο Άρης να προσέχει την εσωστρέφεια του. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με το τι έγινε στο παιχνίδι, τι είπε ο καθένας και να μείνουμε σε αυτό.

Θυμάμαι στην δικιά μου εποχή που ήμασταν δεύτερη με τον Παναθηναϊκό πρώτο. Αλλά αντί να πατήσουμε εκεί και να οργανωθούμε ασχολούμασταν με το τι έγινε πριν από έναν και δύο μήνες. Κάποιοι θα επιδιώξουν αυτήν την ατμόσφαιρα και θα αποσυντονίσουν την κατάσταση. Ο Άρης όμως δεν πρέπει να τσιμπήσει.

Για τον ΟΦΗ:

Ο Άρης και ο ΟΦΗ είναι ομάδες που δείχνουν ότι βαδίζουν σε καλό δρόμο. Ο Άρης είναι σε καλό φεγγάρι, ο ΟΦΗ προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και το παιχνίδι είναι ανοιχτό.

Για τα δυνατά σημεία του Άρη:

Ο Άρης μεσο-επιθετικά έχει πολύ καλή παρουσία. Αλλά παίρνει αποτελέσματα γιατί η αμυντική λειτουργεία δεν δίνει την ευκαιρία σε άλλη ομάδα να του κάνει ευκαιρίες. Τα εύσημα δεν πάνε μόνο στους αμυντικούς, αλλά σε όλη την λειτουργεία.

Για τον Μάνο:

Περιμένω να αρχίσει να ανεβαίνει. Τον έχω δει σε αρκετά παιχνίδια στην Κρήτη, έχει μεγαλύτερη ευχέρεια στο να σκοράρει. Τώρα που έβαλε δύο γκολ θα «λυθεί» σιγά-σιγά.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Είμαι πολύ χαρούμενος που με Έλληνα προπονητή για μια ακόμη φορά η ομάδα βαδίζει καλά. Έχω ζήσει και τους ξένους σε πολλά σεμινάρια και μπορώ να καταλάβω ότι ο Έλληνας υστερεί μόνο σε δημόσιες σχέσεις.

To Top