ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης κερδίζει και βγαίνει από τη δύσκολη θέση (PRESSARIS LIVE, 18:30)

Θέληση. Πάθος. Αυταπάρνηση. Μάχη για κάθε μπάλα. Βουτιές στο παρκέ. Αυτοπεποίθηση. Εμπιστοσύνη στον συμπαίκτη. Αυτά χρειάζονται για να κερδίσει σήμερα (18:30) ο Άρης τον ΠΑΟΚ και να βγει από την δύσκολη θέση που έχει περιέλθει.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Το – σκανδαλωδώς αναβληθέν για την 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League – παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο είναι το πρώτο από τα οχτώ που απομένουν ως το φινάλε της κανονικής περιόδου και από τα πέντε εντός έδρας που έχει ο Άρης σε αυτό το διάστημα.

Πέρα από το γόητρο που πάντα υπάρχει ως κίνητρο, ο Άρης σήμερα μπορεί να μην παίζει ακριβώς για τη… ζωή του, αλλά ακριβώς έτσι πρέπει να μπει στο παιχνίδι. Σα να μην υπάρχει αύριο.

Σε αυτούς τους αγώνες δεν παίζουν ρόλο ούτε οι τακτικές, ούτε τα τρικ, ούτε τίποτα. Η θέληση για τη νίκη και πώς αυτή μετουσιώνεται στο παρκέ σε ενέργεια, σε αυταπάρνηση, σε πάθος για το αποτέλεσμα. Αυτά τα χαρακτηριστικά οδηγούν στο ροζ φύλλο αγώνα.

Ο αντίπαλος του Άρη σήμερα είναι μια ομάδα με μεγαλύτερο βάθος, ενδεχομένως και με περισσότερη ποιότητα, όμως είναι αυτός που… ξέρει πολύ καλύτερα από τον καθένα τι εστί Παλέ και τι σημαίνει μια έδρα με 5.500 φιλάθλους του Άρη στις κερκίδες.

Ομάδα και κόσμος θα είναι σήμερα “ένα”. Στο χέρι των παικτών και του Παναγιώτη Γιαννάκη είναι να βγάλουν στο παρκέ όλα όσα απαιτούνται για να πάρουν τη νίκη, που θα τους βγάλει οριστικά από την βαθμολογική περιπέτεια που βιώνουν, ειδικά μετά την ήττα από τον Φάρο στη Λάρισα το περασμένο Σάββατο.

To Top