ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα… Επτά νέα πρόσωπα στο παιχνίδι!

Στις 11 Νοεμβρίου οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στο κλειστό της Πυλαίας. Πολλά πρόσωπα εκείνης της αναμέτρησης δεν υπάρχουν στα ρόστερ των δύο ομάδων. Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος πάντως θα είναι πάλι παρών. Μόνο ο συγκεκριμένος δεν αλλάζει, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Από τον Άρη υπάρχουν τέσσερα νέα πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα της 11ης Νοεμβρίου, τον οποίο οι κίτρινοι έχασαν με “κλοπή” (63-57). Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Ιβάν Μάρας, ο Ομάρ Προύιτ και ο Μπράις Ντουβιέ ήταν σε άλλες… πολιτείες τότε. Θα παίξουν για πρώτη φορά σε ντέρμπι οι τρεις ξένοι, θα παίξει για πρώτη φορά ντέρμπι μετά από τρία χρόνια ο Μποχωρίδης.

Δεν υπάρχουν στο ρόστερ του Άρη οι Ντεμέτρις Μοράντ, Κάιλ Γουίβερ, Κιθ Μπένσον, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Μπρεντ Πέτγουεϊ. Δεν είχε αγωνιστεί λόγω τραυματισμού ο Κουάμι Βον, που επίσης δεν είναι πια στον Άρη.

Τελείως διαφορετική ομάδα θα παρουσιάσει ο Άρης, ομοίως και ο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει πλέον ο Μπράντον Τρις και ο Όουεν Κλάσεν, αλλά οι Φιλ Γκος, Νταρνέλ Τζάκσον και ο Τεράν Πίτγουεϊ, τον οποίο πάντως οι κίτρινοι αντιμετώπισαν δύο φορές φέτος ως παίκτη της Ναντέρ. Επίσης σε εκείνο το παιχνίδι δεν είχε αγωνιστεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, σήμερα όμως θα είναι παρών.

Πολλά τα νέα πρόσωπα, πολλές οι αλλαγές, τελείως διαφορετικές ομάδες, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Ο Άρης πρέπει να κερδίσει τον αγώνα.

To Top