Ο Άρης κοντά στον Σαμαρά που έμεινε ελεύθερος από τον Τύρναβο – Στην έξοδο ο Γιαννίτσης

Κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Σαμαρά βρίσκεται ο Άρης. Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του με τον Τύρναβο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ένα βήμα πριν από το να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

«Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Σαμαρά Δημήτριο. Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του πορεία», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Τυρνάβου.

Ο έμπειρος αμυντικός (έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα τη Βέροιας) πρόλαβε να αγωνιστεί σε 6 αγώνες πρωταθλήματος με τον Τύρναβο. Είναι πιθανό να είναι και σήμερα στη Θεσσαλονίκη, για να προχωρήσει το θέμα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης έχει δικαίωμα μέχρι δυο παίκτες άνω των 33 ετών να δηλώνει σε κάθε αγώνα. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει ο Καρατζιοβαλής (39 χρόνων), ενώ ο Πόι είναι σήμερα 34 χρόνων, αλλά πρέπει να διευκρινιστεί εάν είναι ή όχι σε αυτή τη διάταξη, μια και όταν άρχισε η αγωνιστική περίοδος ήταν 33 χρόνων (γεννημένος το 1981).

Την ίδια ώρα ο Μιχάλης Γιαννίτσης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, με την σχετική ανακοίνωση να βγαίνει κατά την διάρκεια της Τρίτης. Ο 23χρονος αμυντικός φορά την φανέλα των κιτρίνων από τη σεζόν 2011-12, μετρώντας σε επίπεδο Superleague  29 συμμετοχές και 1 γκολ.

To Top