Στον… αέρα ο Κάμπος, σε αναζήτηση Έλληνα προπονητή

Οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της παρουσίας του Πάουλο Κάμπος, οδηγούν σε αλλαγή των δεδομένων στο αγωνιστικό τιμόνι του Άρη.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής, εάν δεν υπάρξουν θεαματικές ανατροπές σε νομικό επίπεδο και εάν δεν βρεθεί κάποιο “παραθυράκι”, βρίσκεται με μαθηματική ακρίβεια στην έξοδο.

Όπως είναι ήδη γνωστό βάσει των κανονισμών, δεν επιτρέπεται αλλοδαπός προπονητής (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης) στον πάγκο ερασιτεχνικής ομάδας. Μέχρι τώρα στα προηγούμενα δέκα παιχνίδια ο Άρης δήλωνε πρώτο προπονητή είτε τον Γιάννη Τοπαλίδη, είτε τον Δημήτρη Σίτσα και ο Βραζιλιάνος προπονητής δηλωνόταν ως διερμηνέας και ήταν στον πάγκο.

Το τελευταίο έγγραφο της ΕΠΟ αναφέρει ότι ο Κάμπος δεν επιτρέπεται να είναι με καμία άλλη ιδιότητα στην “τεχνική περιοχή”, δηλαδή να είναι όρθιος μπροστά από τον πάγκο, αλλά δεν του απαγορεύει να κάθεται σε αυτόν.

Ήδη, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από την Αλκμήνης, οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος, με επικεφαλής τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αφού εξέτασαν όλα τα δεδομένα, βρίσκονται σε αναζήτηση Έλληνα προπονητή.

Δεν έχει διευκρινιστεί εάν υπάρχει η πρόθεση να επιστρέψει ως πρώτος προπονητής ο ίδιος ο Καλαϊτζίδης ή θα προκριθεί κάποια άλλη λύση. Όλα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή.

To Top