ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης κόντρα στον Προμηθέα πρέπει να αλλάξει πρόσωπο και να δείξει βελτίωση (PRESSARIS LIVE, 17.00)

Στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα παίζει σήμερα ο Άρης (17.00) στην εξ αναβολής 17η αγωνιστική της Basket League με στόχο να αλλάξει πρόσωπο και να δείξει βελτίωση.

Στο τελευταίο του παιχνίδι στο Παλέ ο Άρης εμφανίστηκε ως μια αδιάφορη ομάδα, που αναμένει απλά το τέλος της σεζόν, κάτι που παραδέχτηκε ο Σάββας Καμπερίδης τόσο μετά το τέλος εκείνου του αγώνα, όσο και χθες, ένα 24ώρο πριν το τζάμπολ με τον Προμηθέα.

«Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, παρουσιαστήκαμε αδικαιολόγητα, χωρίς το απαιτούμενο κίνητρο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Άρη, ο οποίος θέλει να δει μια καλή και σωστή εικόνα από τους παίκτες του στο «Δημήτριος Τόφαλος».

«Η ενέργεια στην άμυνα και η σωστή κυκλοφορία στην επίθεση, θα πρέπει να είναι τα θεμέλια της αγωνιστικής μας εικόνας. Γνωρίζουμε καλά ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ποιότητα, όποτε θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και να ελέγξουμε το ρυθμό, ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αντιστοιχεί» συμπλήρωσε ο Έλληνας κόουτς, που δε θα έχει μαζί του τους τραυματίες Γιάννη Σιδηροηλία και Κώστα Τσιρογιάννη.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην 9η θέση μαζί με τον Κολοσσό (με αγώνα λιγότερο) με ρεκόρ 6-12, ενώ ο Προμηθέας, που είναι η μοναδική αήττητη εντός έδρας ομάδα στο πρωτάθλημα (7-0) είναι στην 7η θέση (με τρεις αγώνες λιγότερους) με ρεκόρ 10-5.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Ανδρικόπουλος, Ζαχαρής, Κοντίλης και κομισάριος ο Πίγκας.

To Top