ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με… φουλ αγωνιστικό ρυθμό σε υψηλό επίπεδο επιστρέφει ο Ιωάννου

Ο Νικόλας Ιωάννου ήταν από τους ποδοσφαιριστές του Άρη που αγωνίστηκε στην διακοπή του πρωταθλήματος, έδωσε τρία παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο και αρκετά απαιτητικό και επιστρέφει στην διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Ο 25χρονος αμυντικός ενίσχυσε την Εθνική Κύπρου σε τρία υψηλών απαιτήσεων παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ, αγωνιζόμενος και στα τρία επί 90 λεπτά. Αρχικά με την Σλοβακία στο 0-0, με την Κροατία (ήττα 1-0) και στην σπουδαία νίκη επί της Σλοβενίας χθες με σκορ 1-0. Ειδικά χθες ήταν ένας από τους κορυφαίους της ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, λειτουργώντας τόσο αμυντικά, όσο και στην προώθηση του παιχνιδιού.

Με Σλοβακία, Κροατία, Σλοβενία ο Κωστένογλου δεν… μετακίνησε έξι ποδοσφαιριστές από την εντεκάδα. Ο Ιωάννου και οι Σωτηρίου, Κούσουλος, Λαϊφης, Αρτυματάς, Πίττας ήταν η βάση του Έλληνα τεχνικού.

Με βάση την εικόνα του, ο Ιωάννου έδειξε ότι είναι σε… φουλ αγωνιστικό ρυθμό και σ’ ένα σημαντικό σημείο των υποχρεώσεων του Άρη στα πλέι οφ, έτοιμος να βοηθήσει στο προσκλητήριο του προπονητή των κιτρινόμαυρων.

To Top