ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σίλβα, ακόμα μία «επιστροφή» στα χέρια του Μάντζιου (videos)

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ ο Άκης Μάντζιος δεν είχε στη διάθεσή του συνολικά έξι παίκτες: τους Μήτρογλου, Κάτσε, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Ματίγια και Σίλβα.

Οι πέντε πρώτοι λόγω τραυματισμών είχαν μείνει εκτός αποστολής, ενώ ο τελευταίος εξέτισε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την ποινή των τεσσάρων κίτρινων καρτών που είχε συμπληρώσει.

Πλέον, ο Πορτογάλος εξτρέμ βρίσκεται και πάλι στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου, δίνοντας έτσι ακόμα μία λύση στη μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη, η οποία μετά από καιρό θα είναι ξανά πλήρης.

Η εκρηκτικότητα και η ταχύτητα σε συνδυασμό με την ποιότητά του είναι στοιχεία που δεν έχουν σε αυτό το βαθμό οι συμπαίκτες του, κάτι που τον κάνει να διακρίνεται και να αποτελεί έτσι μια ξεχωριστή επιλογή για τον Άκη Μάντζιο.

Στις 25 μέχρι τώρα συμμετοχές του (πρωτάθλημα και Κύπελλο) με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ο Σίλβα έχει ξεκινήσει στα 12 παιχνίδια, στα υπόλοιπα 13 έχει περάσει στα ματς ως αλλαγή, ενώ σε ένα (η πρώτη του αποστολή με τον Απόλλωνα Σμύρνης) έμεινε στον πάγκο. Συνολικά μετράει τρία γκολ και δύο ασίστ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως σε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος δεν έχει βγάλει ολόκληρο το 90λεπτο, κάτι που όμως έχει συμβεί δύο φορές στο Κύπελλο (Αστέρα εκτός και Ολυμπιακό εντός).

To Top