Ο Άρης κόντρα στον πρώην (Μπράουν) και στον… παραλίγο νυν (Σμιθ)

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα τη Λάρισα σε φιλική αναμέτρηση και απέναντί τους οι «κιτρινόμαυροι» θα βρουν γνώριμα ως προς την ομάδα πρόσωπα.

Η Λάρισα έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές των ξένων παικτών της και μέσα σε αυτούς βρίσκεται ένας πρώην κιτρινόμαυρος. Ο λόγος για τον Κεν Μπράουν, ο οποίος βοήθησε σε μεγάλο βαθμό αγωνιστικά τον Άρη στην περασμένη σεζόν. Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ μέτρησε 13.7 πόντους με 3.1 ασίστ  σε 11 ματς της Basket League με ποσοστό ευστοχίας 49% στα σουτ τριών πόντων.

Ο παίκτης είχε εκφράσει την επιθυμία παραμονής του στον Άρη, ο Σάββας Καμπερίδης τον είχε αρχικά στα πλάνα του, ωστόσο ο ασταθής χαρακτήρας του Αμερικανού -εγκατέλειψε ξαφνικά και απροειδοποίητα πέρσι την ομάδα πριν το τζάμπολ με τον Παναθηναϊκό- αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα.

Στη Λάρισα θα αγωνίζεται από φέτος και ο Σπύρος Μούρτος, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών παίκτης και αρχηγός του Άρη για κάποια χρόνια μέχρι το 2018, όταν και αποχώρησε για τον Ήφαιστο Λήμνου.

Όσον αφορά τους ξένους, ο Μπράουν θα βρει στην περιφέρεια τους Ντάριους Ρόι και Τζέρι Σμιθ. Με τον δεύτερο ο Άρης είχε έρθει σε επαφές, καταθέτοντας πρόταση στον Αμερικανό γκαρντ, όμως εκείνος προτίμησε τη Λάρισα. Μπράντον Ρας, Τζέιμς Γουέμπ και Σακίλ Γκούντγουιν είναι οι άλλοι τρεις ξένοι της θεσσαλικής ομάδας.

To Top