Ώρα αντεπίθεσης για την Τίγκρες

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος              

Παίξε νόμιμα στην vistabet

Όταν η πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής, Φλαμένγκο, δέχεται πέντε γκολ για πλάκα μέσα στην έδρα της Ντελ Βάλλε και δεν σκοράρει, τότε δεν γίνεται δουλειά. Κάπως έτσι χάθηκε λοιπόν το G/G. Προχωράμε.

Στο Μεξικό η Τίγκρες φιλοξενεί την Κερέταρο και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Κέρδισε την περασμένη αγωνιστική, επέστρεψε επιτέλους στα τρίποντα και θα επιδιώξει να κάνει σερί. Είναι πολύ ανώτερο σύνολο από την Κερέταρο, αρκεί να μην βγάλει τα κόμπλεξ που έχει τελευταία και δεν «καθαρίζει» τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι ήταν ψυχολογικό πιο πολύ και απελευθερώθηκε.

Στον αντίποδα λοιπόν, η Κερέταρο μετά το θετικό ξεκίνημα, έχει βγάλει πολλά προβλήματα στα παιχνίδια της, δείχνει ότι το ρόστερ της έχει ελλείψεις και η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή θα έβγαιναν και αυτές στην επιφάνεια. Μακριά από την βάση της έχει τεράστια προβλήματα και θα περάσει δύσκολα στο «Βολκάν», με την άμυνα της να δέχεται γκολ για πλάκα.

Η σοβαρή Τίγκρες πρέπει επιτέλους να εμφανιστεί στο χορτάρι και να πάρει το ματς. Ο άσος στο 1.80, αλλά επειδή πολύ δύσκολα ο αγώνας θα μείνει σε χαμηλό τέμπο, πάω στο combo bet 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.25.

 

To Top