Ο Άρης μετράει επιστροφές και θέλει ισχυρό τον… άξονά του

Στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Άρης στερήθηκε τις υπηρεσίες τριών ποδοσφαιριστών σε θέσεις κλειδιά.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του τρεις παίκτες που σηκώνουν το βάρος του άξονα της ομάδας, με όποιες αγωνιστικές συνέπειες είχε αυτό, όπως αποτυπώθηκε στον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων.

Ειδικά στο φετινό Άρη, των ειδικών συνθηκών και του ρόστερ «εκτάκτου ανάγκης», το να απουσιάζουν τρεις βασικοί παίκτες της ομάδας δεν είναι μικρή υπόθεση.

Ο λόγος φυσικά για τους Ρούμπεν Πουλίδο, Νούνο Κοέλιο και Ανδρέα Τάτο. Ο πρώτος ακολούθησε και πάλι χθες ατομικό πρόγραμμα. Ο Ισπανός στόπερ, που ταλαιπωρείται από θλάση α’ βαθμού, αναμένεται προς το τέλος της εβδομάδας να αρχίσει σταδιακά να ανεβάζει ρυθμούς, ώστε να είναι μέχρι τις 30 Μαρτίου έτοιμος στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Η παρουσία του στην άμυνα κρίνεται καταλυτικής σημασίας, από τη στιγμή που η ομάδα έμεινε απογυμνωμένη σε ότι αφορά τα κεντρικά στόπερ, είτε με αποχωρήσεις παικτών, είτε με τους τραυματισμούς

Οι άλλοι δυο ήταν τιμωρημένοι, επιστρέφουν και μαζί με τον Νταβίντ Αγκάνθο αναμένεται να ισχυροποιήσουν τον κιτρινόμαυρο άξονα στην προσπάθεια για να έλθει το πολύτιμο τρίποντο που θα βάλει τις βάσεις για την απόδραση από τον εφιάλτη.

 

To Top