ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης με θετικό ρεκόρ 10ετίας στα λάθη

Eνδιαφέροντα στοιχεία από τον ΕΣΑΚΕ για τον Άρη…

“Σε ένα παιχνίδι εξαιρετικά ανταγωνιστικό σε όλη τη διάρκεια του απέναντι στον Κολοσσό H Hotels, ο Άρης Midea κατάφερε να περιορίσει στο ελάχιστο τα λάθη του. Κάνοντας μόλις πέντε ισοφάρισε τη χαμηλότερη επίδοση του στην τελευταία 10ετία στη Stoiximan Basket League.
Οι «κιτρινόμαυροι», πριν το χθεσινό παιχνίδι, είχαν ρεκόρ περιόδου τα οχτώ λάθη του αγώνα με τον Ολυμπιακό για τη 12η αγωνιστική και μέσο όρο 14,06. Έμειναν στα πέντε απέναντι στον Κολοσσό H Hotels, επίδοση που ως προς την τελευταία 10ετία σημείωσαν ακόμη…

 

*Στον 3ο τελικό των πλέι οφ του 2016 απέναντι στην ΑΕΚ Betsson στο Nick Galis Hall.

 

*Στο εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ mateco της σεζόν 2021-22.

 

Επιπλέον ως προς την επίδοση των πέντε λαθών του Άρη Midea…

 

*Ισοφάρισε το ρεκόρ της φετινής Stoiximan Basket League, αφού στην ίδια είχε μείνει και ο Προμηθέας στο παιχνίδι του με το Μαρούσι για την 3η αγωνιστική.

 

*Είναι αξιοσημείωτο επίσης, ότι και στην περσινή σεζόν το θετικό ρεκόρ λαθών του Άρη Midea σημειώθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels έχοντας οχτώ.

 

Σε ομαδικό επίπεδο ακόμη…

 

*Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη εκτός της πολύ χαμηλής επίδοσης λαθών, επιστράτευσε και επιθετική πολυφωνία αφού παρουσίασε έξι διψήφιους σκόρερ. Είναι κάτι που έκανε για δεύτερη φορά στη φετινή Stoiximan Basket League αφού το ίδιο είχε συμβεί και στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με το Μαρούσι.

 

*Σημείωσε 22 πόντους από αιφνιδιασμούς και αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη, φετινή επίδοση της αφού είχε 26 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα. Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δύο από τις 10 κορυφαίες φετινές επιδόσεις στο σκορ από transition κατάσταση. Το ρεκόρ πάντως κρατάει η ΑΕΚ με τους 31 που σημείωσε στο εντός έδρας παιχνίδι της με τον Απόλλωνα Carna.

 

*Ο Άρης Midea σημείωσε νέο ρεκόρ περιόδου με τους 98 πόντους του και βελτιώνοντας κατά πέντε την καλύτερη φετινή επίδοση του, την οποία σημείωσε μία εβδομάδα νωρίτερα με τους 93 κόντρα στην ΑΕΚ Betsson”.

 

To Top