ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης με… κομμένη την ανάσα για την απόφαση της ΕΠΟ! Η “λεπτή κόκκινη γραμμή”…

Πέρα από τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν σήμερα στον Ερασιτέχνη ο Άρης είναι υποχρεωμένος να έχει ανοιχτές τις κεραίες του και στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, το οποίο αναβλήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη (8/7).

Η απόφαση που αναμένεται να ληφθεί σήμερα από την Ομοσπονδία επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον των “κιτρινόμαυρων”, καθώς θα κληθεί σήμερα το διοικητικό συμβούλιο να αποφανθεί για το χρονικό πλαίσιο εφαρμογής του ΚΑΠ, τον οποίο τροποποίησε εν μία νυκτί στις 25 Ιουνίου.

Ο αθλητικός νόμος είναι ξεκάθαρος και προβλέπει εφαρμογή του από την μεθεπόμενη σεζόν, ωστόσο οι… φωνές μελών του διοικητικού συμβουλίου αλλά και της ΕΠΟ γενικότερα, “φωτογραφίζουν” εφαρμογή τους από φέτος, ώστε να εξυπηρετηθούν δικά τους συμφέροντα και να “φράξει” οριστικά για φέτος η άνοδος του Άρη στη Φούτμπολ Λιγκ.

Η νομιμότητα από την παρανομία απέχουν μία “λεπτή κόκκινη γραμμή” και σε περίπτωση που η ΕΠΟ αποφασίσει να εφαρμόσει από φέτος τον τροποποιημένο ΚΑΠ, ο Άρης θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να βρει το δίκιο του και να καλύψει ένα από τα κενά που θα δημιουργηθούν στη Φούτμπολ Λιγκ μετά τη δεδομένη αποχώρηση των ΟΦΗ και Νίκη Βόλου.

Στην Αλκμήνης τηρούν στάση αναμονής, ωστόσο είναι προετοιμασμένοι να φτάσουν στα άκρα προκειμένου να επικρατήσει το δίκαιο των “κιτρινόμαυρων”…

 

To Top