ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης με πίστη για την πρόκριση κόντρα στην Γουλβς (18:00-PRESSARIS LIVE)

Ο Αρης και ο Γιάννης Καστρίτης με τους παίκτες του έχουν έναν πολύ σημαντικό στόχο. Να βρεθούν ομίλους του FIBA Europe Cup. 

Η προοπτική είναι πάντα σημαντική και ο Άρης θα χρειαστεί να κάνει τρεις υπερβάσεις για να τα καταφέρει. Η πρώτη είναι σήμερα. Ο Άρης αντιμετωπίζει  την Λιθουανή Γουλβς, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Σαμόκοβ της Βουλγαρίας σήμερα στις 18:00 (PRESSARIS LIVE), για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup.

Την αποστολή την απαρτίζουν οι:

Νοά Χόρκλερ, Σεβέζ Γκούντγουιν, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Βασίλης Καββαδάς, Γιώργος Φίλλιος, JD Νότε, Γιάννης Σιδηροηλίας, Όμηρος Νετζήπογλου, Τζος Χάγκινς.

«Είμαστε έτοιμοι και ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς. Είναι ευλογία να μπορείς να αγωνίζεσαι και να βγαίνεις στο γήπεδο κάθε μέρα. Πάμε στη Βουλγαρία για να τα δώσουμε όλα και παράλληλα με τον στόχο μας, να γίνουμε καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο JD Νότε.

Το πακέτο των εισιτηρίων για όλο το τουρνουά (για τον Άρη, μάξιμουμ τρεις αγώνες) κοστίζει 20 λέβα (10,2 ευρώ). Για κάθε αγώνα ξεχωριστά, το εισιτήριο κοστίζει 10 λέβα (5,1 ευρώ).

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Ρίλσκι, «Αρένα Σαμόκοβ», ενώ οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν εισιτήριο μέσω e-mail, στη διεύθυνση [email protected].”

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Τρίτη 27/09 18:00 ΑΡΗΣ – BC Wolves
Τετάρτη 28/09 17:00 Kataja Basket – Hapoel Haifa

20:00 Νικητής ΑΡΗΣ / BC Wolves – Rilski Sportist

Παρασκευή 30/09 20:00 Τελικός Προκριματικού Ομίλου

 

Νότε: «Ανυπόμονοι για τον πρώτο επίσημο αγώνα”

To Top