ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης με πίστη για τη νίκη τετράδας στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα (16.45, PRESSARIS LIVE)

Με σκοπό να πάρει ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου και να κάνει βήμα τετράδας θα παραταχθεί σήμερα στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα ο Άρης (16.45,PRESSARIS LIVE).

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει μαζί του και τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος μέχρι πριν μερικές ημέρες ήταν αμφίβολος. Αντιθέτως εκτός παραμένουν οι χρόνιοι τραυματίες Φίλλιος και Γκάλινατ.

Την ίδια ώρα, η νέα προσθήκη του Άρη ο Έρικ Ριντ Τζούνιορ δεν θα είναι ακόμη στη διάθεση του κιτρινόμαυρου κόουτς, μια και αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη.

«Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους μ’ εμάς, με ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και έναν πολύ καλό προπονητή. Πάντα το πρώτο παιχνίδι μετά από διακοπή είναι ιδιαίτερο μιας και μας λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, όποτε η προσοχή μας, η συγκέντρωσή μας και η ετοιμότητά μας θα πρέπει να είναι σε υψηλά επίπεδα” σχολίασε σχετικά με το παιχνίδι ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Σωτήρης Καραποστόλου.

Προμηθέας και Άρης θα συναντηθούν για 15η φορά στο πλαίσιο της Stoiximan Basket League και η κιτρινόμαυρη ομάδα παρότι στον πρώτο γύρο έχασε το εντός έδρας αήττητο της, διατηρεί ένα προβάδισμα. Γενικότερα πάντως, στη σχετική μικρή, έστω, ιστορία αυτών των αγώνων, οι έδρες διαδραμάτισαν πρωτεύοντα ρόλο. Στα 14 προηγούμενα παιχνίδια λοιπόν σημειώθηκαν μόνο τρία διπλά.

Στον πρώτο γύρο Άρης και Προμηθέας προσέφεραν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στις 25 Νοεμβρίου με την αχαϊκή ομάδα να φεύγει για πρώτη φορά στην ιστορία της, με τη νίκη από το Nick Galis Hall. Επικράτησε με 77-73 αφού όμως χρειάστηκε να αντισταθεί ως τέλος, στην προσπάθεια του Άρη για μία σπουδαία ανατροπή.

Η τριάδα Τσαρούχα, Μπακάλης και Χατζημπαλίδης ορίστηκαν να διευθύνουν το παιχνίδι.

 

 

 

To Top