ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπόνηση και αποστολή Άρη για την τελευταία “στροφή” της κανονικής περιόδου

Προπόνηση και αποστολή Άρη για την τελευταία “στροφή” της κανονικής περιόδου.

Ο Άρης ολοκληρώνει σήμερα τη μίνι προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο οποίος αποτελεί και τον τελευταίο στην κανονική διάρκεια.

Οι κιτρινόμαυροι στράφηκαν άμεσα στον αυριανό αγώνα, αν και είναι γεγονός ότι ζουν και αναπνέουν για την ρεβάνς του κυπέλλου.

Όμως αύριο προέχει να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και ετοιμοπόλεμοι κόντρα στην πρωτοπόρο της Super League.

Περισσότερο όμως, πέρα από την αγωνιστική προετοιμασία, θα ριχθεί το βάρος και στην… πνευματική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών, μια και ακολουθεί μετά την Κυριακή ο αγώνας με τον Παναιτωλικό, όπου η πρόκριση είναι μονόδρομος. Στόχος του τεχνικού τιμ είναι να αφήσουν στην άκρη το παιχνίδι κυπέλλου και να βρουν ενέργεια και κίνητρο για να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στην κανονική διάρκεια με θετικό πρόσημο.

Όπως σχολίασε σχετικά και ο Άκης Μάντζιος: “Είναι ένα κομμάτι δύσκολο η διαχείριση. Είμαστε υποχρεωμένοι, όμως, να το κάνουμε αυτό. Ναι, το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που θέλουμε να διακριθούμε. Όλοι επιθυμούμε η ομάδα σε πρώτη φάση να πάει στον τελικό. Ως εκ τούτου, ο δεύτερος ημιτελικός με τον Παναιτωλικό δεν βγαίνει από το μυαλό κανενός. Από την άλλη, όμως, είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος κι αυτό επιτάσσει να δούμε τον πρώτο αγώνα που έχουμε μπροστά μας, που είναι με την ΑΕΚ, και στον οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε όπως οφείλουμε”.

To Top