ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης με ψυχολογία για να παραμείνει στην… λεωφόρο των επιτυχιών κόντρα στον Παναθηναϊκό (21:00 – PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης θέλει να παραμείνει στην… λεωφόρο των επιτυχιών κόντρα στον Παναθηναϊκό σήμερα (21:00 – PRESSARIS LIVE) στην Λεωφόρο, έχοντας ψυχολογία και αποφασιστικότητα.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου “τρέχει” ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο και ρίχνεται στη “μάχη” των δυο τελευταίων αγώνων της κανονικής περιόδου για να συνεχίσει τις επιτυχίες, πριν από την ρεβάνς με τον Παναιτωλικό και την έναρξη των πλέι οφ.

“Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το γνωρίζουμε αυτό. Θα είναι ένα ντέρμπι. Εμείς ερχόμαστε από ένα σερί καλών παιχνιδιών και βαθμών. Πάμε, λοιπόν, να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, με ένα γεμάτο ρόστερ, στοχεύοντας να νικήσουμε”, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Άρη.

Σήμερα οι κιτρινόμαυροι θα στερηθούν για μια ακόμη φορά τις υπηρεσίες του Φαμπιάνο, ο οποίος κρίνεται ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του και του Σαβέριο, ο οποίος εκτίει την ποινή μιας αγωνιστικής. Αντίθετα, κανονικά θα είναι παρόντες ο Μοντόγια, αλλά και ο Βέλεθ.

Την αποστολή της κιτρινόμαυρης ομάδας αποτελούν οι: Κουέστα, Χουτεσιώτης,  Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Μπένετ, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό επέστρεψαν οι Σπόραρ, Μπερνάρ και Τσέριν, με τον πρώτο να ξεπερνά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ. Από την άλλη, εκτός έμειναν οι τραυματίες, Χουάνκαρ, Τζούριτσιτς, Γεντβάι, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν, όπως φυσικά και ο τιμωρημένος, Μπαρτ Σένκεφελντ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Διαιτητής: Μοχαμέντ, Βοηθοί: Κλίβερ, Κουλούμ, Τέταρτος: Σιδηρόπουλος. VAR: Φαν Μπέκελ, Μπουξμπάουμ

To Top