ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Άρης πήρε ψυχολογία, βαθμούς και ετοιμάζεται για το τελικό φίνις

Ο Άρης “σκούπισε” τον ΟΦΗ στην Κρήτη, παίζοντας καλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο,, με μια νίκη (0-3) που καταγράφει την ανωτερότητα του εντός αγωνιστικού χώρου.

Ήταν πράγματι μια νίκη… φάρμακο, στην κατάλληλη στιγμή. Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ο Άρης κατέκτησε ένα “τρίποντο” με διπλή σημασία: πήρε πολύτιμη ψυχολογία, κάλυψε αρκετό έδαφος, παίρνοντας τρεις βαθμούς και πλησίασε στον έναν πόντο τον Βόλο και πλέον ετοιμάζεται για το τελικό φίνις της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Όπως είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα ο Τόλης Τερζής: “Αυτή η νίκη θα μας δώσει ηρεμία και στο κομμάτι της ψυχολογίας θα είμαστε καλύτερα. Η διαφορά μας σήμερα, σε σχέση με άλλα ματς, ήταν η συγκέντρωση. Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά. Οι προπονήσεις ήταν εξαιρετικές αυτή την εβδομάδα. Είχαμε συγκέντρωση στο 100%, το μυαλό των παικτών ήταν καθαρό”. Και πράγματι. Ο Άρης βρισκόταν σε μια περίοδο εξαιρετικά μεγάλης πίεσης, μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο κύπελλο, τις ήττες στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και φυσικά την ανώμαλη προσγείωση κόντρα στον Ιωνικό.

Τώρα με μεγάλη ψυχολογική άνεση ετοιμάζεται για τα τρία τελευταία παιχνίδια με Ατρόμητο (εντός), Λαμία (εκτός) και ΠΑΣ Γιάννινα (εντός) θέλοντας το απόλυτο των εννέα βαθμών για να μπει με καλύτερες προϋποθέσεις στα πλέι οφ.

To Top