ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ο Άρης παίρνει… τίτλο από τους φιλάθλους του! Έρχεται κάτι μεγάλο για τον σύλλογο”

Ο Αρειανός και ιδιοκτήτης του μοναδικού ιδιωτικού μουσείου για τον Στέλιο Καζαντζίδη που βρίσκεται στην Χαριλάου, Νικόλας Κιορσάββας, μίλησε για τη βραδιά που έγινε στην “Οικία Καζαντζίδη” παρουσία των βετεράνων του Άρη.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για την συνάντηση του με τον Άρη:

Μαζευτήκαμε όλη η ομάδα του 1970 και λίγο πιο πίσω. Ο Άρης παίρνει τον τίτλο από τους φιλάθλους.

-Για το πως έγινε Αρειανός:

Τα πρώτα χρόνια τα πέρασα στην Κάτω Τούμπα. Από την Τετάρτη τάξη του δημοτικού είμαι Άρης. Όταν κατέβηκα στην Χαριλάου για πρώτη φορά τρελάθηκα. Στην γειτονιά μου ήταν ο Χατζηκώστας και επειδή έπαιζα καλή μπάλα μου είπε  ότι θα με πάει στον Άρη. Έγινα φανατικός Αρειανός και έχω κάνει πολλά άτομα Αρειανούς. Είμαι κλασική περίπτωση για ψυχίατρο με τον Άρη.

-Για τον Καζαντζίδη:

Τον Καζαντζίδη τον γνώρισα όταν χώρισε με την Μαρινέλα. Από τότε συγκέντρωνα και φωτογραφίες του Στέλιο Καζαντζίδη. Κατέβαινα με τον Άρη στην Αθήνα και πήγαινα στο σπίτι του Στέλιου. Το μουσείο το έφτιαξα τα τελευταία έξι χρόνια. Προσωπικά αντικείμενα του Καζαντζίδη, πολλές φωτογραφίες από την ζωή του. Ο Καζαντζίδης δεν ήταν ποτέ φανατικός με μια ομάδα.

-Για την σχέση του Καζαντζίδη με τον Άρη:

Η σχέση του με τον Άρη ξεκινάει από τον Βασίλη τον Γρηγοριάδη, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την αδερφή της Μαρινέλας. Τότε ο Στέλιος με τους μπράβους της νύχτας είχε πολύ κυνήγι. Του την είχαν στημένη έξω από την Αθήνα. Του έκλεισαν τον δρόμο και του έβγαλαν όπλα. Τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν αν δεν σταματήσει να τραγουδάει για κανένα μήνα. Ο ένας από τους μπράβους ήταν ο θείος των Κατσιμιχαίων.

-Για το πότε μπορούν να επισκεφτούν το μουσείο του:

Ποσειδώνος 4 στο Χαριλάου είναι το μουσείο. Όταν είμαι εκεί είναι επισκέψιμο. Διαφορετικά μπορούν να με πάρουν τηλέφωνο όποτε θέλουν να έρθουν να δουν το μουσείο.

-Για την φορά που η ομάδα του Άρη βρέθηκε στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Καζαντζίδης:

Η ομάδα του Άρη μετά από κάθε νίκη πήγαιναν στα μπουζούκια. Ο Γρηγοριάδης τότε αφιέρωνε τραγούδια στην ομάδα του Άρη. Τον Βασίλη τον Ψηφίδη δεν τον έβαζαν μέσα επειδή ήταν μικρός τότε.

-Για την χθεσινή βραδιά:

Είναι μία συνάντηση καρδιάς. Αντρώθηκα με αυτή την ομάδα, με αυτήν έχω γυρίσει όλη την ομάδα, μέχρι και παιχνίδια που παίξαμε με ομάδες Β Εθνικής. Ήταν και παίκτες από την ν ομάδα του 1980. Παικτικά η ομάδα του 80 έπαιξε πιο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Η ομάδα του 70 ήταν ερασιτέχνες, αλλά είχαν τον τσαμπουκά και έλιωναν σίδερα. Αν ερχόταν εδώ ο Ολυμπιακός δεν γλίτωνε.

-Για το τι περιμένει από τον Άρη του σήμερα:

Μέσα μου μετά από τόσα χρόνια, δεν ξέρω, έχει ξυπνήσει κάτι μέσα μου και πιστεύω ότι θα γίνει κάτι πολύ μεγάλο στον Άρη. Εμείς πρέπει να είμαστε στην ομάδα, ο κόσμος να έχει διαρκείας και όλοι να είναι στην ομάδα. Έτσι ο Άρης θα πάρει κύπελλα. Εμένα κάτι με γαργαλάει μέσα μου. Νομίζω είναι η χρονιά μας φέτος.

-Για μια χαρούμενη στιγμή του από τον Άρη:

Το 1970 που σηκώσαμε το κύπελλο στο Καυτανζόγλειο. Ήμουν μέσα στο γήπεδο τότε.

To Top