ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάρτι… διαρκείας! Εδώ παίζει μπάλα ο κόσμος! Συνεχίζεται ο “κίτρινος πυρετός”

Είναι ένα κιτρινόμαυρο πάρτι, πάρτι… διαρκείας! Είναι οι μέρες όπου το σύνθημα “εδώ παίζει μπάλα ο κόσμος” παίρνει σάρκα κι οστά! Συνεχίζεται και σήμερα ο “κίτρινος πυρετός” σε ότι αφορά την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2019-20.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Χθες οι εικόνες ήταν χαρακτηριστικές και άκρως κιτρινόμαυρες! Από τις 8 το πρωί “κατασκήνωσαν” στο Κλεάνθης Βικελίδης και στην μπουτίκ του συλλόγου φίλαθλοι του Άρη κάθε ηλικίας προκειμένου να αποκτήσουν ένα εισιτήριο διαρκείας για την νέα σεζόν.

Ο κόσμος του Άρη κατέγραψε σε αυτές τις πρώτες μέρες, έμπρακτα την στήριξη του στην προσπάθεια της γενικότερης αντεπίθεσης του συλλόγου. Σύμφωνα λοιπόν, με τα όσα έγιναν γνωστά χθες από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, η πώληση των διαρκείας ξεπέρασε τα 2.500 κι έπεται συνέχεια!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια διαρκείας για την παιδική κερκίδα, σχεδόν εξαντλήθηκαν, με αποτέλεσμα να απομένουν λίγα για τους… τελευταίους και τυχερούς.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Άρης αποφάσισε πως λόγω της αυξημένης ζήτησης- η περίοδος ανανέωσης των θέσεων, που είχαν οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, παρατείνεται μέχρι την άλλη Τετάρτη (05/06). Παράλληλα, από χθες ξεκίνησε κανονικά η αγορά των ελεύθερων θέσεων για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020…

Τα καλύτερα έρχονται…

To Top