“Ο Άρης παραμένει οικογένεια μου και είναι η πρώτη μου σκέψη”

O Δημήτρης Βεργίνης τόνισε πως ο Άρης αποτελεί γι’ αυτόν “οικογένειᔨκαι θα είναι η πρώτη του επιλογή στην Ελλάδα όμως ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα του είναι να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στο εξωτερικό. 

Μιλώντας στον “Αρένα” ο 26χρονος παίκτης αναφέρθηκε στα μελλοντικά πλάνα του. Αρχικά είπε μίλησε την απόφαση του να μην κάνει προσφυγή: «Ξέρω τις δυσκολίες της ομάδας. Από την πλευρά μου έχω βοηθήσει στα μέγιστα για να μην κάνω κακό στην προσπάθεια του 99. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο, βρήκαμε μία λύση για να βγούμε όλοι κερδισμένοι» και συνέχισε: «Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους από την ομάδα. Ο Άρης για μένα είναι οικογένεια έχω περάσει καλές και κακές στιγμές. Γνωρίζετε όλοι ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Όσον αφορά εμένα προτεραιότητα μου είναι να πάω στο εξωτερικό. Θα έμενα στον Άρη αλλά μόνο κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις. Κάθε άνθρωπος το βλέπει διαφορετικά. Έχω κάποιες βλέψεις για τον εαυτό μου. Γνωρίζω ότι στο εξωτερικό τα πράγματα είναι καλύτερα τόσο στο οικονομικό όσο και σε διάφορα άλλα. Ο Άρης μου έχει προσφέρει πολλά αλλά θέλω να κυνηγήσω το εξωτερικό γιατί πιστεύω ότι βοηθάει έναν αθλητή να παίξει σε αυτό το επίπεδο. Η ζωή προχωράει ο κάθε αθλητής πρέπει να σκέφτεται και επαγγελματικά. Αν φύγω δεν θα το κάνω με την καλύτερη διάθεση αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς πρέπει να λειτουργήσω ως επαγγελματίας».

Ενώ για τις προτάσεις που έχει: «Όσον αφορά την Λουκόιλ είναι πολύ καλή πρόταση. Παίζει στην Ευρώπη έχει βλέψεις να κάνει κάτι καλό. Υπήρχε το ενδεχόμενο μίας ομάδας από την Ρωσία σε πολύ υψηλό επίπεδο αλλά και από την Ισπανία, που είναι σε δεύτερο πλάνο για εμένα. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να έχει τελειώσει το θέμα. Φτάνουμε σε ένα χρονικό όριο που οι ομάδες ξεκινούν την προετοιμασία τους».

Ενώ για τις επιλογές του από Ελλάδα:«Και να υπάρχουν άλλες επιλογές ο Άρης θα είναι πάντα η πρώτη μου σκέψη. Ο κόσμος του Άρη αγαπάει πραγματικά το μπάσκετ και το έχουμε καταλάβει όλοι όσοι παίζουμε. Θέλω είτε παίζω είτε όχι να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια».

To Top