“Ετοιμάζουμε εκπλήξεις για τον κόσμο του Άρη, είμαι αισιόδοξος για το μέλλον”

Ο Δημήτρης Τατάκης, ταμίας της Κοινωνίας Μελών Άρη μίλησε για διάφορα θέματα που απασχολούν τον την ομάδα ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Ο κ. Τατάκης μίλησε στον “Αρένα”. Αναλυτικά όσα είπε:

Στην ερώτηση τι γίνεται με την κατάθεση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου είπε: «Έχει ήδη κατατεθεί. Μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου είναι για τους παλιούς μετόχους και από εκεί και μετά για τον επενδυτή που όλοι θέλουμε. Μέχρι τις 5 Νοεμβρίου για τους νέους μετόχους και υπάρχει πιθανότητα να πάρει και παράταση για έναν ακόμη μήνα» για να προσθέσει: «Αισιόδοξος είμαι πάντα για τον Άρη. Πιστεύω ότι θα έρθει ένας άνθρωπος που θα αναλάβει μία τόσο μεγάλη ομάδα. Και ο ίδιος θα προβληθεί και ο Άρης θα βρει τον δρόμο του»

Για το περίπτερο του Άρη στην  ΔΕΘ: «Είναι δίπλα στον πύργο του ΟΤΕ. Τώρα είμαστε σε μία επικοινωνία για τον σχεδιασμό και εκεί είναι προσκεκλημένοι όλοι οι φορείς της ομάδας, για να συμμετέχουμε στα 100 χρόνια. Και όχι μόνο, κρατάμε και κάτι κρυφό που θα είναι έκπληξη για τον κόσμο».

Για την ήττα της πρώτης αγωνιστικής: «Ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημένοι όταν χάνει ο Άρης. Εγώ την είδα καλά την ομάδα, άσχετα αν έγιναν ορισμένα λάθη που κόστισαν τον αγώνα. Δεν θα κάνω κανένα κακό σχολιασμό ως προς τον τρόπο που έπαιξε. Πιστεύω ότι μπορεί να βγει και στην Ευρώπη».

Ενώ για την Καλλονή: «Το μόνο μήνυμα που έχω να στείλω είναι να έχουμε 25,000 εισιτήρια. Πραγματικά το πρόβλημα είναι οικονομικό και γι’ αυτό περιμένω sold out».

Για την πρώτη του μπάσκετ: «Το μπάσκετ έχει πολύ σοβαρά άτομα. Θα έχει πολύ καλύτερη πορεία από πέρσι. Όλοι δουλεύουν πραγματικά για να πετύχει αυτός ο σύλλογος».

To Top