Μποχωρίδης: “Δεν νιώθω πίεση, είμαι έτοιμος να κάνω το καλύτερο για τον Άρη”

Η παρουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη στη χθεσινή πρώτη προπόνηση του Άρη ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους. Εκμεταλλευόμενος το ρεπό που έδωσε ο Αντρέα Τρινκιέρι στους Έλληνες διεθνείς ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί κοντά στους συμπαίκτες του. Ο 19χρονος παίκτης επεσήμανε πως δεν αισθάνεται καθόλου πίεση και άγχος και αυτό που θέλει να είναι να βοηθήσει τους κίτρινους, δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό.

Ο Μποχωρίδης τόνισε αρχικά ότι: “Οι πρώτες μου σκέψεις είναι θετικές, μιας και έμειναν αρκετοί παίκτες από την περσινή ομάδα, ο ίδιος προπονητής ενώ ενισχυθήκαμε και με αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές. Είναι σημαντικό ότι ο βασικός κορμός έμεινε και αυτό δίνει πλεονέκτημα στην ομάδα μιας και γνωριζόμαστε ενώ θεωρώ ότι και με τους παίκτες που ήρθαν, μπορούμε να πάμε καλύτερα”.

Για την παρθενική του παρουσία του στην Εθνική ομάδα των Ανδρών και την εμπειρία που ζει επεσήμανε πως “ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για μένα, έμαθα αρκετά. Με ήθελαν για να βοηθήσω στις προπονήσεις, ήταν κάτι  σημαντικό για μένα”,

Σε ερώτηση αν νιώθει έτοιμος για τον εαυτό του και αν αισθάνεται πίεση μετά τον… θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του, ο διεθνής γκαρντ απάντησε: “Δεν νιώθω πίεση ή κάποιο βάρος. Νιώθω έτοιμος για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα την νέα χρονιά, να κάνω το καλύτερο για τον Άρη, να μπορέσω κι εγώ να ανεβάσω την απόδοση μου”.

To Top