ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης πεισμωμένος κόντρα στα προβλήματα και στον Παναθηναϊκό για την πρώτη νίκη στο 2022! (PRESSARIS-LIVE)

Ο Άρης πεισμωμένος κόντρα στα προβλήματα και στον Παναθηναϊκό για την πρώτη νίκη μέσα στο 2022! Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να ξεκινήσει το νέο έτος, όπως το τελείωσε, δηλαδή με μια νίκη, απέναντι στον Παναθηναϊκό σ’ ένα ειδικών συνθηκών παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στο “Απ. Νικολαΐδης” απόψε στις 21:30 (PRESSARIS-LIVE) για την 16η αγωνιστική της Superleague. 

Και λέμε ειδικών συνθηκών γιατί πολύ απλά κυρίως ο Άρης, αλλά και ο Παναθηναϊκός έχουν πολλές ελλείψεις λόγω των θετικών κρουσμάτων τις προηγούμενες ημέρες. Δεν είναι τυχαίο ότι οι κιτρινόμαυροι έχοντας εννιά κρούσματα (τα έξι παικτών) ζήτησαν την αναβολή του αγώνα, κάτι όμως που δεν έγινε δεκτό από την λίγκα, μια και βάσει του πρωτόκολλου η αναβολή δίνεται με επτά κρούσματα ποδοσφαιριστών.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά ο Άρης ρίχνεται στη σημερινή μάχη πεισμωμένος κι αποφασισμένος να κερδίσει τόσο τον αντίπαλο του, όσο και τα προβλήματα. Επτά είναι συνολικά οι απουσίες για τον Άκη Μάντζιο. Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Φαμπιάνο, Ματίγια, Μαρμαρίδης έμειναν εκτός αποστολής, ενώ απουσιάζει με την Εθνική Μαυριτανίας και ο Καμαρά. Στην αποστολή που συμπεριλαμβάνονται και οι τρεις πορτιέρο συμμετέχουν οι: Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Ιτούρμπε, Σάσα, Μπερτόγλιο, Μπράμπετς, Σάκιτς, Τζέγκο, Εντιαγέ, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Γκάνεα,  Λόπεθ, Λούμορ, Χαΐροβιτς, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης, Σαλιάρης.

Με πολλά προβλήματα παρατάσσεται ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Άρη. Συγκεκριμένα, θα κατέβει χωρίς τους Ρούμπεν, Μαουρίσιο, Καρλίτος και Χατζηγιοβάνη, ενώ δεν έχουν στη διάθεση τους και τον πρώτο σκόρερ τους, Καρλίτος.

Αναλυτικά η αποστολή της αθηναϊκής ομάδας:

Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Αλεξανδρόπουλος, Λούντκβιστ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Παλάσιος, Βιτάλ, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Κώτσιρας, Σάρλια Πούγγουρας, Ιωαννίδης και Μακέντα.

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς. Βοηθοί: Αντώνιος Σινιοράκης, Βασίλειος Μωυσιάδης. 4ος Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης.

VAR: Μπόγκναρ Τόμας (Ουγγαρία), AVAR: Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών).

* Ο Άρης ολοκλήρωσε τους αγώνες του μέσα στο 2021, συγκεντρώνοντας σε 15 αγώνες 27 βαθμούς, την ώρα πάντως που λόγω της υπόθεσης Λάσκοφ η βαθμολογία της λίγκας αναφέρει 21 βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός σε 14 αγώνες έχει 23 βαθμούς.

To Top