Ο Άρης περιμένει τη “χρυσή τομή” Μπάνκστον – Χάποελ Μπερ Σεβά, στο “τραπέζι” και ο δανεισμός!

Η απόφαση του Κρις Μπάνκστον να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να ενταχθεί στις προπονήσεις του Άρη δείχνει την επιθυμία του να ενταχθεί στα κιτρινόμαυρα.

Για να γίνει, όμως, και τυπικά παίκτης του Άρη, θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή με την Χαποέλ Μπερ Σεβά, με την οποία δεσμεύεται με τριετές συμβόλαιο ο Αμερικανός και δεν έχει συναινέσει ακόμη στην παραχώρησή του. Στο τραπέζι βρίσκεται και το ενδεχόμενο δανεισμού του για τη φετινή σεζόν, μια λύση, που συμφέρει και τις τρεις εμπλεκόμενες πλευρές.

Είναι λογικό η ισραηλινή ομάδα να θέλει να επωφεληθεί από την κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί, αλλά και την αμοιβαία θέληση του 24χρονου πάουερ φόργουορντ/σέντερ και των κιτρινόμαυρων να συνεργαστούν.

Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τα επόμενα εικοσιτετράωρα και όπως όλα δείχνουν, εφόσον οριστικοποιηθεί το deal, ο Μπάνκστον δεν θα είναι διαθέσιμος για την αυριανή αναμέτρηση με την Τουρκ Τέλεκομ.

Στον Άρη ευελπιστούν ότι το ζήτημα θα κλείσει μέχρι τον εντός έδρας αγώνα της επόμενης Κυριακής (22/10, 20:15) κόντρα στην Καρδίτσα, για την 3η αγωνιστική της Basket League. Διαφορετικά θα πρέπει να εξετάσουν τη λίστα των εναλλακτικών επιλογών, που έχουν.

To Top