ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης περιμένει τη Football League να… τρέξει τις εξελίξεις

Μια ακόμη βδομάδα αγωνίας και αναμονής για τον Άρη ξεκινάει. Στην προσπάθεια που καταβάλει το ποδοσφαιρικό τμήμα για την άνοδο στην Football League, έστω και μέσω της 2ης θέσης και το παράθυρο των αγώνων μπαράζ, είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα της «κιτρινόμαυρης οικογένειας».

Η «μάχη» που δίνεται εδώ και τρεις εβδομάδες είναι δύσκολη, ψυχοφθόρα και μέχρι στιγμής μπορεί να έχει αποφέρει κάποια θετικά αποτελέσματα,  αν, όμως, δεν προκύψει οριστικό τέλος κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για τις εξελίξεις.

Χθες ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Football League και οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν πλέον από τη διοργανώτρια αρχή να επικυρώσει τη βαθμολογία και στη συνέχεια να προκηρύξει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Άρης θέλει όλα αυτά να γίνουν το συντομότερο δυνατό, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις ομάδες που αναμένεται να δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής (ΟΦΗ, Νίκη Βόλου) και έτσι να ανοίξει ο δρόμος για τη συμπλήρωση των κενών (το νέο πρωτάθλημα έχει προβλεφτεί με 20 ομάδες).

«Θέλω» του Άρη είναι μέχρι τις 25 Ιουνίου που θα γίνει η συνεδρίαση του δ.σ. της ΕΠΟ και την επομένη η γενική συνέλευση, να έχουν «τρέξει» οι διαδικασίες ώστε να πιέσει για την εφαρμογή της νομιμότητας.

To Top