ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετ α τετ με Πόι, αποφασίζει ο Καλαϊτζίδης

Την επιθυμία του να ζητήσει ολιγοήμερη άδεια θα εκφράσει στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη σήμερα το απόγευμα ο Μάουρο Πόι.

Ο Αργεντινός αναμένεται να έχει τετ α τετ μετά το τέλος της προπόνησης με τον προπονητή των “κιτρινόμαυρων” προκειμένου να του εκφράσει την επιθυμία του να λείψει το επόμενα διάστημα, αρχής γενομένης από την Τετάρτη, ώστε να συνοδεύσει την σύζυγο του στην Αργεντινή.

Η μη επίτευξη της ανόδου και η στασιμότητα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα αναφορικά με το μέλλον του Άρη, ανάγκασε την οικογένεια του 33χρονου επιθετικού να παραμείνει αρκετά περισσότερο στη Θεσσαλονίκη, απ΄όσο αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Από τη στιγμή, μάλιστα, που οποιαδήποτε απόφαση θα επέλθει μετά τις 25 του μήνα, ο Πόι προτίθεται να ζητήσει μία άδεια, ώστε να βοηθήσει την οικογένεια του στη μετάβαση τους στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Η τελική απόφαση για χορήγηση άδειας στον Αργεντινό θα παρθεί από πλευράς Δημήτρη Καλαϊτζίδη που επιμένει μέχρι στιγμής να συνεχιστούν οι προπονήσεις των “κίτρινων”, παρότι για τις επόμενες 10 μέρες δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη που θα αφορά την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών.

 

To Top