ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Άρης πετάει για Τραπεζούντα στο ξεκίνημα της ευρωπαϊκής περιπέτειάς του!

Στις 09:40 αναχωρεί η αποστολή του Άρη με προορισμό την Τραπεζούντα. Οι κίτρινοι θα κάνουν μια στάση στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί θα συνεχίσουν το ταξίδι τους στα βάθη της Τουρκίας με στόχο να γυρίσουν με το ροζ φύλλο αγώνα την Πέμπτη.

Το ευχάριστο νέο για τον Δημήτρη Πρίφτη είναι ότι θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή του Άρη και ο Τζαμέλ Χάγκινς. Ο Αμερικανός πήρε εξιτήριο από την κλινική στην οποία νοσηλεύτηκε λόγω της γαστρεντερίτιδας που του στέρησε τη συμμετοχή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και θα τεθεί στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού στον αυριανό αγώνα, έστω κι αν δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμος. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισαν και ο Οκάρο Γουάιτ με τον Μιχάλη Πελεκάνο, αλλά σε πιο ήπια μορφή και ευτυχώς για τον Πρίφτη το ξεπέρασαν.

Οι κίτρινοι κινούνται πλέον σε ρυθμούς Γιούροκαπ, έχοντας αφήσει πίσω τους τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο ο Πρίφτης διαπίστωσε ότι προέκυψαν αρκετά αισιόδοξα μηνύματα, τα οποία προσωποποιούνται κυρίως στους Πελεκάνο, Κοέν και Γουάιτ, οι οποίοι έδειξαν πως αρχίζουν να βρίσκουν τα πατήματά τους.

Η ομάδα θα φτάσει το απόγευμα στην Τραπεζούντα και θα προπονηθεί την ώρα του αγώνα στο γήπεδο της Τραμπζονσπόρ. Το… τσιπάκι έχει αλλάξει, ο Άρης δίνει σε διάστημα μιας βδομάδας τρίτο παιχνίδι με ισχυρό αντίπαλο, μετά την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και θέλει να συνεχίσει να βελτιώνεται, να προσαρμόζεται στα δεδομένα των αγώνων και να παραμένει ανταγωνιστικός.

To Top