ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης πλήρωσε τα λάθη του και ηττήθηκε (2-1) από τη Λαμία

Με δύο δικά του λάθη και μια εμφάνιση που γενικότερα δεν έπεισε ο Άρης ηττήθηκε από τη Λαμία με 2-1 για την 25η αγωνιστική.

Οι κιτρινόμαυροι στο πρώτο ημίχρονο είχαν την κατοχή αλλά καθόλου δημιουργία και με μια αμυντική αδράνεια βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Σλίβκα στο 15.

Η ομάδα της Φθιώτιδας διπλασίασε μάλιστα τα τέρματά της με τον Βέργο στο 26 μετά από νέο λάθος της άμυνας του Άρη.

Ο Μπράμπετς μείωσε για τον Άρη στο 44′. Στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι μπήκαν βελτιωμένοι όμως έχασαν πολλές ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή του Γκρέι στο 78′, ενώ στα… χασομέρια ούτε ο Χριστοδουλόπουλος κατάφερε να ισοφαρίσει.

ΜΕ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΤΑ 10/11

Την ίδια ενδεκάδα επέλεξε ο Τόλης Τερζής για τον Άρη, κάνοντας μόλις μία αλλαγή, αυτή του Ιτούρμπε στη θέση του τραυματία Ρουπ. Στην εστία ο Κουέστα, στην άμυνα από δεξιά Οντουμπάτζο, Ενκουλού, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ετέμπο, Νταρίντα και Ματέο Γκαρσία στα χαφ, Πάλμα, Ιτούρμπε, στα άκρα της επίθεσης και μπροστά ο Καμαρά.

ΧΩΡΙΣ ΦΑΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ

Ο Άρης μπήκε… μουδιασμένα στην αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους να έχουν μεν την κατοχή της μπάλας, υστερώντας όμως στο δημιουργικό κομμάτι. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν πλησίασαν καν στην εστία της Λαμίας.

ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Στο 15ο λεπτό και μετά από λάθη του Άρη, η Λαμία άνοιξε το σκορ με τον Σλίβκα. Ο Σιμόν έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραία πάσα βρήκε τον Σλίβκα, αυτός μπήκε στην περιοχή, άφησε πίσω του τον Μπράμπετς και με όμορφο τελείωμα άνοιξε το σκορ για την Λαμία.

ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ 2-0 Η ΛΑΜΙΑ 

Στο 26΄ ο Ενκουλού έκανε ένα παιδαριώδες λάθος με τον Βέργο να του κλέβει τη μπάλα και να πλασάρει τον Κουέστα για το 2-0.

ΜΕΙΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι κιτρινόμαυροι μετά το σοκ των δύο γκολ που δέχτηκαν προσπάθησαν να πιέσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι το 44΄. Ο Καμαρά κέρδισε το φάουλ και ο Πάλμα ανέλαβε την εκτέλεση με τον Μπράμπετς να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη κάνοντας το 2-1.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

Με την έναρξη του β ημιχρόνου ο Τόλης Τερζής πέρασε στο παιχνίδι τους Φαμπιάνο και Γκρέι στις θέσεις των Ενκουλού και Πάλμα με την εικόνα των κιτρινόμαυρων να βελτιώνεται. Ο Άρης έγινε πιο επιθετικός και παραγωγικός χάνοντας μάλιστα δύο σημαντικές ευκαιρίες, μία με τον Ματέο Γκαρσία μετά απο σέντρα του Πίρσμαν που πέρασε μόλις δίπλα απο το δοκάρι του Γκαραβέλη, ενώ στο 61΄ο Φαμπιάνο με κοντινή προβολή μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Νταρίντα έστειλε τη μπάλα πάνω απο τα δοκάρια του τερματοφύλακα της Λαμίας.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΡΕΙ

Στο 78΄ο Άρης έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει και να ξαναμπεί στο ματς. Ο Νταρίντα έκανε έξοχη ατομική προσπάθεια και πάσα στον Καμάτσο. Ο Πορτογάλος πάσαρε όμορφα στον αμαρκάριστο Γκρέι ο οποίος σχεδόν εξ επαφής έστειλε τη μπάλα πάνω απο την εστία του Γκαραβέλη.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ

Η τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα ανήκε στον Άρη και συγκεκριμένα στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ο οποίος επιχείρησε πολύ δυνατό σουτ από πλάγια θέση και λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα επενέβη ο Σαραμαντάς και έδιωξε σε κόρνερ με τον παίκτη της Λαμίας να πανηγυρίζει έξαλλα.

 

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Βόκολος):  Γκαραβέλης, Αμπαντα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σλίβκα, Τζανδάρης, Νούνιες (74΄Βασιλαντωνόπουλος), Ασκοβσκι (59΄Στάνκο), Μαρτίνεζ, Βέργος

ΑΡΗΣ (Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάζιο, Πίρσμαν (81′ Μαζικού), Ενκουλού (46′ Φαμπιάνο), Μπράμπετς, Ετέμπο, Πάλμα (46΄Γκρέι), Ματέο (70 Χριστοδουλόπουλος), Νταρίντα, Ιτούρμπε (70′ Ιτούρμπε), Καμαρά

Διαιτητής: Μανούχος

Βοηθοί: Κόλλιας, Μωϋσιάδης

4ος: Κάτοικος

VAR: Ευαγγέλου, Σαμοϊλης

To Top