Ο Άρης πληρώνει κι ο Πανιώνιος παίζει με… προσωρινά δελτία!

Την ώρα που ο Άρης πλήρωσε περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ για να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα και άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ο πρώτος του αντίπαλος, ο Πανιώνιος θα παίξει τη Δευτέρα με προσωρινά δελτία, τα οποία έβγαλε σήμερα η ΕΠΟ!

Όπως ανακοινώθηκε στο επίσημο σάιτ της ελληνικής ομοσπονδίας “με αριθμό απόφασης 94/22.08.2012 δέχεται ομόφωνα την αίτηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. και την υπέρ αυτής πρόσθετη παρέμβαση της Superleague. Εγκρίνει την έκδοση υπέρ της Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. προσωρινών δελτίων για τους κάτωθι ποδοσφαιριστές: Γιαννούλης Διονύσιος, Ζυγογιάννης Γεώργιος, Περιστερίδης Κωνσταντίνος, Αραβίδης Χρήστος, Λαμπρόπουλος Βασίλειος, Σπανός Άγγελος, Κοξαράκης Στυλιανός, Πούρνος Άγγελος, Ανδράλας Παρασκευάς, Γιαννακόπουλος Νικόλαος, Διαμαντάκος Δημήτριους, Καμπάνταης Λεωνίδας.

Τα προσωρινά δελτία θα ισχύσουν μέχρι τις 14.09.2012 , προθεσμία μέχρι την οποία η Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. υποχρεούται να έχει καταθέσει τα απαιτούμενα ελλείποντα δικαιολογητικά στο ιστορικό της παρούσας. Σε περίπτωση μη καταθέσεως των δικαιολογητικών τα δελτία των ανωτέρω ποδοσφαιριστών θα ανακληθούν, αλλά τα συμβόλαιά τους θα παραμείνουν ισχυρά ως προς την παραγωγή των εννόμων συνεπειών”.

Κάτι ανάλογο έγινε και με την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ.

To Top