Χωρίς κατηγορία

Στα γραφεία για υπογραφές και ο Αντωνιάδης

 Στα γραφεία της Αλκμήνης αναμένεται από στιγμή σε στιγμή ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Άρη Παντελής Αντωνιάδης προκειμένου να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Αντωνιάδης, ο οποίος τέλεσε χρέη αρχηγού της πρωταθλήτριας Κ-17 στο φάιναλ φορ της Τρίπολης όπου οι “κίτρινοι” κατέκτησαν το πολυπόθητο τρόπαιο, ήταν από τους βασικούς νεαρούς υποψήφιους για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου, μια και οι επιδόσεις του είχαν κερδίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον του Μάκη Κατσαβάκη.

Αυτό μάλιστα, φάνηκε και κατά την προετοιμασία της ομάδας στην Ιταλία, με τον Έλληνα τεχνικό να ρίχνει το “μικρό” στη μάχη των περισσότερων φιλικών αναμετρήσεων, δείχνοντας έτσι ότι τον εμπιστεύεται.

Μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει οι Γιώρης, Καράδαης και Καραγιάννης.

Ο 18χρονος, που πρόσφατα κλήθηκε να συμμετάσχε στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013, είναι γεννημένος στις 23 Μαρτίου του 1994 και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ. Μάλιστα, στα τεστ που πραγματοποίησε ο Άρης στην γείτονα χώρα, ο Έλληνας τεχνικός τον δοκίμασε και σε ρόλο δεξιού μπακ υπό τις…οδηγίες του σαφώς πιο έμπειρου Γρηγόρη Παπαζαχαρία.

To Top