ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης προετοιμάζεται για να δείξει την ανωτερότητά του και στην Λάρνακα!

Από τον Άρη της περασμένης Πέμπτης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” έλειψε το γκολ, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να “κυνηγήσει” στην Λάρνακα.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Oι “κιτρινόμαυροι” ήταν αναποτελεσματικοί, στάθηκαν άτυχοι με τα δύο δοκάρια, ενώ δεν τους δόθηκε και πεντακάθαρο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Όλα αυτά στάθηκαν αρκετά για να μείνει η ομάδα του Σάββα Παντελίδη στο… μηδέν.

Και τώρα στην Κύπρο, να θέλει οπωσδήποτε αποτέλεσμα με γκολ (νίκη ή ισοπαλία) για να προκριθεί στον γ΄προκριματικό γύρο του Europa League.

Σαφέστατα και ο επαναληπτικός δεν είναι εύκολος. Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, η ΑΕΛ Λεμεσού πίστεψε στον εαυτό της κι ας χρειάστηκε η βοήθεια του διαιτητή για να πάρει αποτέλεσμα. Απέκτησε ψυχολογία και παίζοντας στη χώρα της θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ποιοτικά αλλά και αγωνιστικά ο Άρης είναι ένα ίσως και δύο σκαλιά παραπάνω από τον λεμεσιανό σύλλογο. Επομένως, στόχος των “κιτρινόμαυρων” είναι να κυριαρχήσουν και στον επαναληπτικό. Το να συμβούν, όλα όσα συνέβησαν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μέσα σε μία μόλις εβδομάδα και πάλι, είναι στατιστικά… απίθανο. Το ζητούμενο, όμως, για τον Άρη είναι να έχει την εικόνα του πρώτου αγώνα. Και τότε εύκολα ή δύσκολα, θα προκριθεί στην επόμενη φάση…

 

To Top